Banner Görseli
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: RE360 ile Gayrimenkul sektörü bir araya gelip ‘Yeniden İyi Olma Zamanı’ dedi
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Sektörden > RE360 ile Gayrimenkul sektörü bir araya gelip ‘Yeniden İyi Olma Zamanı’ dedi
Sektörden

RE360 ile Gayrimenkul sektörü bir araya gelip ‘Yeniden İyi Olma Zamanı’ dedi

Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 14 Aralık 2023 17:01
Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
7 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

Türkiye gayrimenkul sektörü paydaşlarını bir araya getiren, kamu ve özel sektör iş birliğiyle sektörü daha ileriye taşımayı hedefleyen RE360 Gayrimenkul Buluşması, 13 Aralık 2023 tarihinde MIPIM ve MAPIC Stratejik partnerliği ile hibrit olarak gerçekleşti. 2017’den bu yana Alkaş tarafından organize edilen RE360, Swissôtel The Bosphorus İstanbul’da ‘Yeniden iyi Olma Zamanı’ teması ile gerçekleşti. Gayrimenkul sektörünün en önemli isimlerini bir araya getiren konferansın sunuculuğunu İstanbul Portföy Yönetimi İş Geliştirme & Strateji Direktörü Güzem Yılmaz Ertem üstlendi. Yedinci defa gerçekleşen RE360’ın açılış konuşmalarını Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ve Alkaş & HAN Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş yaptı.

SEKTÖRDEN YOĞUN İLGİ

Yonca Aközer “500’ün üzerinde fiziksel, yaklaşık 300’e yakın online katılım var. Bu RE360 yoğun ilgi gördüğümüz, sektöre en çok dokunduğumuz konferanslarımızdan biri oldu. Herkesin bu enerjiye ve yeniden bir araya gelmeye ihtiyacı varmış. Yalnız olmadığımızı gördük.” dedi. Avi Alkaş da  “Çok zor bir senenin sonuna gelirken; deprem felaketinin, seçim sürecinin, ekonomik zorlukların sonrasında yeni bir yüzyılı, Cumhuriyet’in yüzüncü yılını kutladığımız bu yılda “Yeniden İyi Olma” temasını ön plana alarak konuşmacılarımızın bu yöndeki fikirlerini derlemeye çalıştık. 2017 yılından beri MIPIM’i İstanbul’da düzenleme çabamızın bir yansıması olarak 7. senesini tamamladığımız RE360 ile sektörün buluşmasını sağlamış olduk.” ifadelerini kullandı.

Sektörü doğrudan ilgilendiren güncel konuların işlendiği konferansta, birbirinden değerli konuşmacıların yer aldığı birçok oturum gerçekleşirken, sektör 360 derece bakış açısı ile değerlendirildi. Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, ‘Küresel Krizler Yüzyılı ve Travma Sonrası Büyüme’ isimli bir oturum gerçekleştirdi. “Biz bir zafer topluluğuyuz, yas topluluğu değiliz. Bugün içinde yaşadığımız Cumhuriyet karamsar olmamamızı gerektirir.”  ifadelerini kullanan Prof. Dr. Arıboğan, travmalar sonrası yeniden ayağa kalkmanın ve büyümenin önemine değindi. VESTEL Ventures Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ultav ve Next Akademi Kurucu Başkanı Levent Erden ise ‘Nasıl İyi Olmak?’ isimli oturumda bir araya geldi.Ultav; “Bu 300 yılın momentumu ile devam edeceksek 1984 romanı bile iyi kalacak 2084’e geldiğimizde. Ama özgürlük, eşitlik ve iyiliği yağdırmaya başlayabilirsek her şey bambaşka olabilir.” Dedi.

MIPIM Fuarı’nın organizatör firması RX Global Genel Müdürü Nicolas Kozubek ise ‘Dünya ile Bir Olmak: MIPIM’ isimli oturumu gerçekleştirdi ve MIPIM Fuarı’nın Türkiye açısından önemini vurguladı.

“ASYA’YA BAKMAMIZ LAZIM.”

Global Teknoloji Lideri, eski Intel Dünya Başkan Yardımcısı ve TÜSİAD Silikon Vadisi Network Başkanı Ayşegül İldeniz ‘Yarın: Yapay Zeka ve Gelecek Teknoloji Trendleri’ konulu oturumu ile güncel konulara değindi. “İhracatımızın büyük bölümünü Avrupa ile yapan bir ülkeyiz, acilen Dünya’nın diğer bölümüne, Asya’ya bakmamız lazım. Çin’in de dahil olduğu çok büyük bir ekonomik güç var, buna dahil olmalıyız.” diye konuştu. İldeniz; Chat GPT’nin 1 aylık eğitim sırasında 170 bin kişinin 1 haftada kullandığı elektriği tükettiği bilgisini verdi.

Yine yapay zeka teması üzerinden Optimist Group Ajans Başkanı & Gentleman Dergisi İmtiyaz Sahibi Feyzan Ersinan moderatörlüğünde; DEİK Dijital Teknolojiler İş Konseyi Kurucu Konsey Başkanı Dr. R. Erdem Erkul ve Finberg Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Elgin ‘Yapay Zeka ve Teknoloji, Gayrimenkul Sektörünü Nasıl Şekillendirecek?’ konuşmasında “Dünyada gayrimenkul teknolojisine yapılan yatırım 32 milyar dolar. Türkiye’de sadece 5 milyon dolar.” Sabancı Üniversitesi Arama Kürsüsü Başkanı ve Arama Katılımlı Yönetim Danışmanlığı Kurucu Başkanı Prof. Dr. Oğuz Babüroğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleştirilen, Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ece Ceylan Baba, GYODER Başkanı Neşecan Çekici ve Fiba CP CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman’ın panelist olarak katıldığı ‘Yol’a Çık, Yol Açık’ başlıklı panelde; sektörün çözüm önerileri, yol haritası ele alındı.

Yaşam Atölyesi Kurucusu ve Yazar Aret Vartanyan “İyilik Yüreğimizde Var” isimli sunumuyla yer alırken, CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş ‘Konut Üretiminde Kooperatif Modeli’ konusuna değindi. Mars International Kurucusu & CEO’su Hakan Bucak ve Mars International Yönetim Kurulu Üyesi Onur Yanık ‘Marka Türkiye’ isimli bir oturuma imza attı. Bucak ve Yanık, gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin marka ülke olması için yapılması gerekenleri masaya yatırdı.

“ABD’DE 350 MİLYON METREKARE BOŞ OFİS VAR”

Liderlik ve Yönetim Düşünürü Fazıl Oral “Gayrimenkul Geleceğinin Kısa Tarihi” isimli sunumunda, gayrimenkulün geleceğine yönelik öngörülerini ve içgörülerini paylaştı. Fazıl Oral “İngiltere ve ABD’de ofis boşlukları artıyor, şu an ABD’de toplam boş ofis 350 milyon metrekare. Yeni gökdelenleri başka bir yapıya dönüştürmek de mümkün değil, çok maliyetli. Boş ofisleri daireye dönüştürmek çok daha zor.”  şeklinde konuştu.

RE360’ın son oturumu ise Alkaş & HAN Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş moderatörlüğünde, İletişim Uzmanı & Yazar Ali Saydam, Bersay İletişim Danışmanlığı Ajans Başkanı Dr. Deniz Saydam Sarıkardaşoğlu, Reysaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, Reysaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven, Artaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsay ve Workland Kurucu Ortağı Sare Çetinsaya’nın katıldığı ‘Yeni Yüzyıla Yeni Kuşaklar’  oturumunda babalar ve çocukları arasında keyifli bir sohbet gerçekleştirildi.

Re360’ın Ana sponsorluğu Fiba Commercial Properties’e aitken, stratejik partnerliğini ise MAPIC ve MIPIM fuarları üstlendi. Co-sponsor ATIŞ Yapı İnşaat olurken, Keynote sponsorluğunu Kuzu Grup, oturum sponsorluğunu da Hava Kent üstlendi. Destekçi sponsorlar arasında ise 42 Maslak AVM, Aktürk,  ANDO Living , Artaş Holding, FUYAPI, HAN Spaces, MARS International Real Estate Group, Nata Holding, Polat Gayrimenkul, sahibinden.com, Taksim360 ve Vitra yer aldı. Konferasın hizmet sponsoru SSC Sistem olurken destekçi kuruluşlar; DEİK, AAPGM, AYD, BİM4TURKEY, ÇEDBİK, etid, FIABCI-TURKEY, GİGDER,

Gayrimenkulde Kadın Liderler,  GPD, GYODER, İMSAD, İNDER, Konutder, Peryön, TAMPF, TOBB, TTYD, TÜBİSAD, Türkiye Müteahhitler Birliği, TÜROB, Türk SMD ve ZMD yer aldı.

Alkaş’ın dijital etkinlik ve sektörel içerik platformu olan www.digitalnetworkalkas.com üzerinden de canlı yayınla online takip edilen etkinlik, yeni dönemin popüler kavramı hibrit format sayesinde sektöre daha geniş bir erişim imkanı sundu.

Kira yardımı ne zaman yatıyor? Kentsel dönüşüm kira desteği ne kadar?
Bolu Tüneli kapalı mı? Anadolu Otoyolu Bolu Tüneli açık mı?
Giresun’da denize girmek yasaklandı
Aden Değerleme GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nin Sürdürülebilir Gelecek Sponsoru oldu
Meteoroloji açıkladı: 16 Haziran 2025 hava durumu raporu… Bugün ve yarın hava nasıl olacak?
ETİKETLENEN:Yeniden İyi Olma ZamanıRE360RE360 Gayrimenkul Buluşması

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank İnşaat Sektöründe Maliyet Krizi: Çözüm Yolları Neler?
Sonraki Makale İstiklal caddesi Dünya Genelindeki Lüks Alışveriş Caddelerinde Değişim: İstiklal Caddesi’nin Çıkışı
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
YükleniyorKaydet ve Daha Sonra Devam Et

Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.

Geri Git

Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.

Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.

Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
Emlak piyasasında yeni dönem: Fiyat artışlarına sınırlama yolda!
Ekonomi Haberleri
16 Haziran 2025
blank
Perakende satışlarda yeniden çift haneli artış
Ekonomi Haberleri
16 Haziran 2025
blank
KONUTDER’den Yeni Döneme İki Stratejik Öncelik: Uygun Arsa ve Erişilebilir Finansman
Emlak Haberleri
16 Haziran 2025
blank
TÜİK açıkladı: Ticaret satış hacmi nisanda yüzde 9,6 arttı
Ekonomi Haberleri
16 Haziran 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?