Banner Görseli
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Emlak Konut Genel Müdürü’nden Senfoni Etiler açıklaması
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Ekonomi Haberleri > Emlak Konut Genel Müdürü’nden Senfoni Etiler açıklaması
Ekonomi Haberleri

Emlak Konut Genel Müdürü’nden Senfoni Etiler açıklaması

Turk Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 10 Temmuz 2025 09:14
Turk Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
5 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

Emlak Konut GYO’nun İstanbul’un merkezi Beşiktaş Etiler’de hayata geçirdiği Senfoni Etiler Projesi’nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Projenin lansmanında konuşan Emlak Konut Genel Müdürü Yasir Yılmaz, projeye ilişkin detayları kamuoyuyla paylaştı ve gayrimenkul sektöründeki güncel gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Senfoni Etiler projesinin lansmanında Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit ve Kubba İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Emre Kubba da açıklamalarda bulunarak basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Toplantıda konuşan EKGYO Genel Müdürü Yılmaz, “Bugün burada bir araya gelmemizin iki önemli nedeni var. Senfoni Etiler gibi seçkin ve örnek bir projeyi sizlerle paylaşmak ve Emlak Konut olarak hem sektördeki güncel gelişmeleri hem de üretim vizyonumuzu aktarmak.” ifadelerini kullandı.

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Yasir Yılmaz, 2025 yılı itibarıyla Türkiye ekonomisinde istikrarlı büyümenin öne çıktığını belirterek, enflasyondaki düşüşle birlikte faiz oranlarında da aşağı yönlü bir seyir beklendiğini belirtti.

Bu süreci stratejik bir bakışla değerlendirdiklerini vurgulayan Yılmaz, yatırımcılara güvenli ve planlı fırsatlar sunduklarını dile getirdi.

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Yasir Yılmaz sözlerine şöyle devam etti:

“Haziran ayı itibarıyla yıllık enflasyonun %35 seviyelerine gerilemesi, fiyat istikrarı açısından olumlu bir görünüm sunuyor. Bu gelişmelerle birlikte faiz oranlarında da aşağı yönlü bir seyir bekleniyor. Emlak Konut olarak biz de bu süreci stratejik bir bakışla izliyor, yatırımcılarımız için fırsatlar üretiyoruz.”

2025 yılına güçlü bir başlangıç yaptıklarını vurgulayan Yasir Yılmaz, yıl boyunca finansal büyüklükler kadar üretim ve satış performansına da odaklanan kapsamlı hedeflerle ilerlediklerini belirtti. Yılmaz, “2025 yılı sonu itibarıyla aktif büyüklüğümüzü 245 milyar TL’ye, net kârımızı 12 milyar TL’ye, ön satış gelirlerimizi ise 77 milyar TL seviyesine çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Bu hedeflere ulaşmak için hem üretim kapasitesini hem de saha etkinliğini artıracak hamleler planladıklarını aktaran Yılmaz, ilk çeyrekte ulaşılan 3.004 bağımsız bölüm satışıyla yıllık 7 bin 522 hedefinin %40’ına ulaştıklarını, ikinci çeyrek verileriyle birlikte bu oranın %50’yi geçmesini öngördüklerini ifade etti. Satış başarısının, yatırımcı nezdinde duyulan güvenin açık bir göstergesi olduğunu vurgulayan Yılmaz, üretim tarafında ise 29 ihalenin başarıyla sonuçlandırıldığını, yeni arsa alımlarıyla toplam portföyün 4 milyon metrekareye ulaştığını kaydetti.

Yılmaz ayrıca, 2025 hedeflerinin yalnızca ekonomik büyüklüklerle sınırlı olmadığını; sosyal donatılarla zenginleştirilmiş yaşam alanları, çevreye duyarlı yapılar ve sürdürülebilirlik odaklı projelerin de kurumun öncelikleri arasında yer aldığını ifade etti.

Yılmaz, “Asrın İnşa ve İhyası” çalışmaları kapsamında deprem bölgesindeki faaliyetlerin aralıksız sürdüğünü belirterek, “6 Şubat 2023’te yaşadığımız Asrın Felaketi, hepimizin hafızasında silinmez bir iz bıraktı. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Bakanımız Sayın Murat Kurum’un koordinasyonunda başlatılan bu süreçle birlikte, yaklaşık 12 milyon metrekarelik alanda 83 bin 112 bağımsız bölümün inşasına devam ediyoruz. Bugün itibarıyla yaklaşık 26 bin konutumuzu tamamladık ve teslim sürecini başlattık. Hedefimiz, 2025 yılının sonuna kadar tüm konutları vatandaşlarımıza teslim etmek.” şeklinde konuştu.

Emlak Konut Genel Müdürü Yasir Yılmaz, geleceğe yönelik projelerinin en önemlilerinden birinin de Emlak Konut Anahtar Fikirler Zirvesi olduğunu dile getirdi. Emlak Konut Anahtar Fikirler Zirvesi ile yenilikçi girişimlere yatırım yapacaklarını duyuran Yılmaz, “100’ü aşkın girişimi inceledik, 20 girişimi sektörle buluşturduk. Bilgiyi, teknolojiyi ve girişimciliği şehircilik politikalarımızın merkezine alıyoruz” dedi.

Uluslararası açılımlar kapsamında Suudi Arabistan’da kurulan Emlak Konut Global LLC şirketine de değinen Yılmaz, Riyad merkezli bu yapılanmanın ülkemizin şehircilik birikimini bölgesel ölçekte taşıyacak önemli bir adım olduğunu belirtti.

Yiğit Group, DBH Group ve Kubba İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Senfoni Etiler Projesi, 13.500 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Yatay mimari anlayışıyla tasarlanan projede, 1+1’den 6+1’e kadar farklı tiplerde 205 konut ve 10 ticari ünite yer alıyor. Akıllı ev sistemleri, yeşil bina kriterlerine uygun altyapısı ve sıfır atık yaklaşımıyla çevreci ve yenilikçi bir yaşam alanı sunuluyor.

Toplamda yaklaşık 16 milyar TL gelir beklenen projede, Emlak Konut’un gelir payı 6,4 milyar TL olarak belirlendi. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Yasir Yılmaz, “Senfoni Etiler, yaşam kalitesini artıran, kentle uyumlu ve sürdürülebilir şehircilik anlayışımızın güncel bir yansımasıdır.” ifadelerini kullandı.

Yılmaz, projenin yalnızca konuttan ibaret olmadığını vurgulayarak, “Estetik, güvenlik, işlevsellik ve konforu bir arada sunan özel bir yaşam anlayışıyla tasarlandı. İstanbul’un merkezinde sadece daire değil, değerli bir yaşam deneyimi sunmayı hedefledik. İnsanlar artık bir ev değil, bir yaşam tarzı satın almak istiyor. Biz de bu yaklaşımla hareket ettik.” dedi.

Yılın ilk yarısında hava yoluyla 108,8 milyon yolcu seyahat etti
TÜİK açıkladı: İnşaat maliyet endeksinde yılın en düşük artışı!
İnşaat maliyet endeksi Mayıs’ta yıllık yüzde 22,40 arttı
Markalı ve Bağımsız Emlak Ofisleri Arasındaki Farklar ve Seçim Rehberi
Mortgage başvuruları son 2 yılın en yüksek seviyesinde

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank Resmi Gazete’de bugün (10.07.2025)
Sonraki Makale blank Mortgage başvuruları son 2 yılın en yüksek seviyesinde
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
YükleniyorKaydet ve Daha Sonra Devam Et

Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.

Geri Git

Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.

Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.

Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
İstanbul’da kaçak yapılar yıkıldı
Sektörden
10 Temmuz 2025
Koray GYO, Göktürk’teki projeleriyle bölgeye damgasını vuruyor
Emlak Haberleri
10 Temmuz 2025
blank
İstanbul’un Geleceği: Cesur ve Yenilikçi Bir Şehir Planı
Emlak Gazetesi
10 Temmuz 2025
blank
Gayrimenkul satışları ilk yarıda yüzde 15,6 arttı: Tüm zamanların ikinci zirvesi!
Emlak Gazetesi
10 Temmuz 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?