Banner Görseli
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Ekonomi Haberleri > Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı
Ekonomi Haberleri

Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı

Turk Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 25 Haziran 2019 17:32
Turk Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
3 Min. Okuma
Ekrem İmamoğlu, mal varlığı
Paylaşmak

23 Haziran’da yapılan yenileme seçiminde resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, mal varlığını açıkladı.

Ekrem İmamoğlu’nun İletişim Ofisi’nden yapılan açıklamaya göre, Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü’nde tapu değeri 302 bin ve 71 bin lira olan iki dükkanı, 120 bin ve 26 bin liralık iki arsası, 911 bin liralık meskeni, Büyükçekmece’de 248 bin liralık dükkanı, Çanakkale’nin Eceabat ilçesine bağlı Bigalı köyünde 30 bin liralık evi ve 15 bin liralık damı, Balıkesir’in Edremit ilçesinde 256 bin, 313 bin, 165 bin ve 772 bin liralık dört arsası, Trabzon’un Ortahisar ilçesinde 210 bin liralık arsası bulunuyor.

Beylikdüzü’nde tapu değeri 145 bin lira olan dükkan, 185 bin liralık arsa, Büyükçekmece’de 572 bin liralık konut ve Muğla’nın Bodrum ilçesinde 500 bin liralık mesken, Dilek İmamoğlu’nun üzerinde kayıtlı görünüyor.

Ekrem İmamoğlu’nun 254 bin liralık 2013 model cipi ve 8 bin lira değerinde silahı bulunuyor.

Banka hesaplarında ise Ekrem İmamoğlu’nun 979 bin lira, eşi Dilek İmamoğlu’nun 418 bin 869 lira olmak üzere toplam 1 milyon 397 bin 869 lira nakit parası yer alıyor.

Mal beyanında Dilek İmamoğlu’nun 841 bin liralık pırlanta set-muhtelif altına sahip olduğu bilgisi verildi.

Borç ve alacak bilgilerinin de yer aldığı beyanda, Ekrem İmamoğlu’nun Hüseyin Tütüncü’ye 140 bin avro, İmamoğlu İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’ne 250 bin lira, Hasan İmamoğlu’na 1 milyon 913 bin lira borcu, SSB Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret AŞ’den 3 milyon 603 bin lira alacağı bulunduğu aktarıldı.

Mal beyanında Ekrem İmamoğlu’nun 13 Ocak 1993 kurucu ortağı olduğu “İmamoğlu İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi”nde yüzde 60 hissesi (4 milyon 200 bin lira sermaye) bulunuyor.

İmamoğlu ayrıca 5 Mayıs 2016’da çalışma hayatına başlayan SSB Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret AŞ’nin de kurucusu.

Baba İmamoğlu’nun mal varlığı

Ekrem İmamoğlu’nun babası Hasan İmamoğlu’nun mal varlığı ise şöyle:

“Güngören’de dükkan, Yalova Termal’de tarla, Beylikdüzü’nde 4 arsa, mesken ve konut, Trabzon Akçaabat’ta galerili dükkan-konut, Ankara Sincan’da arsa, Trabzon Akçaabat’ta tarla, Balıkesir Edremit’te konut, 7 arsa ve mesken, Aydın Kuşadası’nda arsa.”

Hasan İmamoğlu ayrıca yüzde 20 hisse (1 milyon 400 bin) ile İmamoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin kurucu ortağı.

İmamoğlu İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi üzerine kayıtlı bulunan gayrimenkuller şunlar:

“Güngören’de 6 büro, Beylikdüzü’nde 6 dükkan, 4 konut ve yarı hisseli 6 büro, Büyükçekmece’de bir mesken ve iki dükkan, Beylikdüzü’nde A tipi dubleks iki mesken, Beylikdüzü’nde bir daire.”

Şirketin proje aşamasında, dükkan (900 bin lira), daire (1 milyon 650 bin lira), daire (1 milyon 580 bin), daire, ofis ve dükkan (35 milyon 272 bin lira) ve daire+dükkanı (11 milyon 264 bin lira) bulunuyor.

AA

İnternette Emlak Oyunu Bitti: Sahte Fiyatlara Resmen Ceza Yağacak
Taşınmaz ticareti hakkında yönetmelikte değişiklik yapıldı
Gayrimenkulde haksız fiyat artışına engel
Hizmet ÜFE Nisan’da yıllık bazda artış gösterdi
Emlak ilanlarında fahiş artışa karşı yeni düzenleme
ETİKETLENEN:Ekrem İmamoğluHasan İmamoğluEkrem İmamoğlu mal varlığı

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank İmar Barışı Ücretlerini Yatırmayı Unutmayın!
Sonraki Makale İstanbul İstanbul’un konut fiyatları en pahalı 5 ilçesi
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
YükleniyorKaydet ve Daha Sonra Devam Et

Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.

Geri Git

Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.

Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.

Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
Emlakta Fahiş Fiyat Artışlarına Bakanlıktan Fren
Sektörden
30 Mayıs 2025
blank
Sahte Tatil Sitelerine Dikkat: Siber Dolandırıcılık Uyarısı
Sektörden
30 Mayıs 2025
blank
İklim Değişikliği 4 Milyar Kişiyi Aşırı Sıcağa Maruz Bıraktı
Sektörden
30 Mayıs 2025
blank
450 milyon liralık mağduriyet iddiası: Evleri teslim edilmedi!
Sektörden
30 Mayıs 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?

Bildirimler