Banner Görseli
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Yeni Dönem Banyo Trendleri UNICERA’da Görücüye Çıktı!
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Sektörden > Yeni Dönem Banyo Trendleri UNICERA’da Görücüye Çıktı!
Sektörden

Yeni Dönem Banyo Trendleri UNICERA’da Görücüye Çıktı!

Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 11 Mart 2020 16:50
Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
3 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

10-14 Mart tarihleri arasında İstanbul CNR Expo’da gerçekleşen fuarda ORKA Banyo, Milano’daki ofisi Aksu/Suardi ile başarılı tasarımlara imza atan tasarımcı Sezgin Aksu işbirliğinden doğan yeni ürünlerini ve ORKA Tasarım Ekibi tarafından geliştirilen 18 yeni tasarımını sektör profesyonelleriyle buluşturdu. 

Banyo mobilyaları sektöründe yenilikçi tasarımlara imza atan ve bugünün modern banyolarını gün yüzüne çıkaran ORKA Banyo, Unicera’da dünyadaki son trendlere göre hayata geçirdiği Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarını sergiledi. Yeni renkler, yeni kapaklar ve modüler banyo mobilyalarının sergilendiği fuarda özellikle doğal taş ve pastel renklerden oluşan sade, şık ve rahat kullanıma yönelik banyo mobilyaları ön plandaydı. Dünya standartlarında kalitede, esnek kullanım alanlarına sahip, çevre sağlığına önem veren, kolay kurulumu olan, modüler ve konforlu ürünler üreterek banyo mobilyaları pazarına ilham veren marka, yenilikçi banyo mobilyalarının yanı sıra ‘ORKA Plus’ koleksiyonu ile armatür ve aksesuar gibi banyo tasarımına dair bütün ürün gruplarını Unicera’da sergiledi.

Sektörün merakla beklediği Sezgin Aksu koleksiyonları Unicera’da

Modernin izini süren koleksiyonlarla banyo tasarım trendlerine yön veren ORKA Banyo, tasarımcı Sezgin Aksu işbirliğiyle kendi sektöründe bir ilke imza atarak yaşam alanlarına hızla yansıyan ‘özel tasarımı’ banyolara taşıyacak. Milano’daki ofisi Aksu/Suardi ile başarılı tasarımlara imza atan tasarımcı Sezgin Aksu, sektörün merakla beklediği tasarımları ‘Boxes’ ve ‘CYO (Create Your Own)’ ile birlikte ORKA Tasarım Merkezi imzalı 18 adet yeni tasarımını da Unicera’da tanıttı.

Teknolojiyi tasarımla buluşturan lider Türk markası

Banyo mobilyası sektöründe geliştirdiği kaliteli, tasarım odaklı, çevreci ve fonksiyonel ürünlerle 28 yılı geride bırakan ORKA Banyo, üretim faaliyetlerini gerçekleştirdiği Düzce’deki 22.000 m2 fabrikasında 240 kişiyi aşan istihdamı, güçlü ihracat yapılanması ile alanında sektör lideri olarak hizmet veriyor. Yıllık ortalama 540 bin modül banyo mobilyası üretimi gerçekleştiren ORKA Banyo, Türkiye’de 81 ilde 450’den fazla satış noktası ile tüketicisiyle buluşuyor. Dünya standartlarında kalitede esnek kullanım alanlarına sahip özgün tasarımlarıyla ORKA, aynı zamanda uluslararası pazarda başta Avrupa olmak üzere 71 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Daha esnek ve hızlı üretim yapabilmek için sistem, makine, hat, bina ve insan kaynağı yatırımlarına devam eden ORKA Banyo, Düzce’deki üretim tesisinin kapasitesini %30 oranında artırıyor. Yeni lojistik deposu ve makine yatırımlarını 2020’de faaliyete geçirecek olan marka, artan kapasitesinin getirmiş olduğu üretim avantajını ihracat getirisine dönüştürmeyi ve ihracatta %45 oranında büyümeyi hedefliyor.

Cihat Algün: “Fiyatlar daha da yükselmeden alımlar yapılıyor”
Erdal Albayrak: “Sektörde hareket var ancak istediğimiz seviyede değil”
Konut Satış Fiyatları Mayıs Ayında Yüzde 26 Arttı
Azalan güvene rağmen inşaat hareketli
Sahte bungalov hesaplarıyla 263 milyon lira dolandırmışlar: 12 ilde 50 gözaltı
ETİKETLENEN:UNICERAORKA BanyoORKA Banyo yeni ürünYeni Dönem Banyo Trendleri

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank Evdema Yeni Ürünleriyle 2020 Yılına Damga Vuracak
Sonraki Makale blank İnşaat Maliyet Endeksi Arttı
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
YükleniyorKaydet ve Daha Sonra Devam Et

Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.

Geri Git

Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.

Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.

Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
Konut satışlarında tablo karışık Veriler artış gösterse de nitelik kaybı sürüyor
Emlak Haberleri
19 Haziran 2025
blank
Gayrimenkul Sektörü 2025 Yılında Rekorlara Doymuyor!
Ekonomi Haberleri
19 Haziran 2025
blank
Turyap’ın Türkiye Emlak Piyasasının Köklü Gücü ve Franchise Sistemindeki Rolü
Emlak Haberleri
19 Haziran 2025
blank
Son dakika: TÜİK mayıs verilerini açıkladı: Konut satışında yılın en yüksek seviyesi!
Emlak Gazetesi
19 Haziran 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?