By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Tam Finans çalışanları ‘Tam Together’ temalı ‘All-Star 2025’ etkinliğinde buluştu
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Emlak Haberleri > Tam Finans çalışanları ‘Tam Together’ temalı ‘All-Star 2025’ etkinliğinde buluştu
Emlak Haberleri

Tam Finans çalışanları ‘Tam Together’ temalı ‘All-Star 2025’ etkinliğinde buluştu

Turk Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 21 Kasım 2025 14:22
Turk Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
3 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

Tam Finans, sahada ve genel merkezde görev yapan 1000’den fazla Tam Finans’lıyı “All-Star 2025–Tam Together” etkinliğinde bir araya getirdi. Gecede, farklı illerde ve departmanlarda görev yapan ekipler bir araya gelirken, sahada üstün performans gösteren ekip ve çalışanlara sekiz kategoride toplam 82 ödül takdim edildi. 10 yıldan uzun süredir kurumda görev yapan 22 çalışan ise “Kıdem Ödülleri”nin sahibi oldu. Etkinlik kapsamında marka, yeni yıl hedeflerini ortak motivasyonla çok daha güçlü bir şekilde belirledi.

İçindekiler
  • İnsan kaynağımızı güçlendirerek yola devam edeceğiz
  • Yoğun katılımla gerçekleşen galada, Tam Finans’ın 2026 yılı ana vizyonuna ilişkin mesajlar veren Tam Finans CEO’su Hakan Karamanlı, “İnsan kaynağını güçlendiren, daha kapsayıcı, daha yaygın erişimli bir saha yapılanması ile istihdam yaratmaya, insanımıza ve ülkemize değer katmaya devam edeceğiz. Yeni yılda, daha fazla şubeyle, daha fazla mobil yapılanmayla ve daha güçlü bir ekip ile Türkiye’nin dört bir yanındaki işletmelere ulaşacağız” ifadelerini kullandı. Karamanlı ayrıca, tüm ekiplerin katkısıyla elde edilen başarıların, sürdürülebilir büyüme hedeflerini desteklediğini ve kurum kültürünün güçlenmesine önemli katkı sağladığını vurguladı.

 

Türkiye’nin lider finansal teknoloji şirketlerinden Tam Finans, çalışan deneyimini odağına alan geleneksel gala gecesini bu yıl “All-Star 2025–Tam Together” temasıyla gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında sahada ve genel merkezde görev yapan Tam Finans çalışanı; 1000Tam Kahraman bir araya geldi. Bu özel gece, Tam Finans’ın yalnızca finansal başarılarıyla değil, kurum kültürünü güçlendiren ve çalışan bağlılığını artıran güçlü insan odağıyla büyüdüğünü ortaya koydu. Geceye güçlü katılım, Tam Finans ile MNT Halan arasındaki stratejik küresel iş birliğinin derinliğini, Tam Finans’ın büyüme yolculuğuna uluslararası ölçekte duyulan güveni ve global vizyonunu bir kez daha gözler önüne serdi. Tam Finans CEO’su Hakan Karamanlı All-Star gecesinde yer alırken, MNT Halan CEO’su Mounir Nakhla da Tam Finans çalışanlarını yalnız bırakmadı. All-Star’a  İTÜ Spor Kulübü Direktörü ve Basketbol A Takımı Başantrenörü Murat Didin Keynote Speaker olarak katılırken; İTÜ Spor Kulübü Başkanı Harun Erdenay ile İTÜ Tam Finans Basketbol Takımı da konuklar arasındaydı.

Etkinlikte, yıl boyunca sahada başarı gösteren ekip ve çalışanlara sekiz kategoride toplam 82 ödül takdim edildi. 10 yıldan uzun süredir Tam Finans’ta olan 22 Tam Finans çalışanı ise “Kıdem Ödülleri” ile onurlandırıldı. Saha ödülleri Satış ve Pazarlama Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Hayati Çelikcan, kıdem ödülleri ise İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Gülçe Okan öncülüğünde değerlendirildi ve takdim edildi. Tam Finans, bu ödüllerle; sahadaki üstün performansı görünür kılarken, uzun yıllardır kurum kültürünün bir parçası olan çalışanları takdir edip “birlikte başarma” kültürünün altını çizdi.

İnsan kaynağımızı güçlendirerek yola devam edeceğiz

Yoğun katılımla gerçekleşen galada, Tam Finans’ın 2026 yılı ana vizyonuna ilişkin mesajlar veren Tam Finans CEO’su Hakan Karamanlı, “İnsan kaynağını güçlendiren, daha kapsayıcı, daha yaygın erişimli bir saha yapılanması ile istihdam yaratmaya, insanımıza ve ülkemize değer katmaya devam edeceğiz. Yeni yılda, daha fazla şubeyle, daha fazla mobil yapılanmayla ve daha güçlü bir ekip ile Türkiye’nin dört bir yanındaki işletmelere ulaşacağız” ifadelerini kullandı. Karamanlı ayrıca, tüm ekiplerin katkısıyla elde edilen başarıların, sürdürülebilir büyüme hedeflerini desteklediğini ve kurum kültürünün güçlenmesine önemli katkı sağladığını vurguladı.

 

 

 

Golden Visa’da Yatırımcıya Kritik Uyarı! Yunan basını bilgi kirliliğine karşı yatırımcıları uyarıyor
Astons, Avrupa’ya Yatırımdaki Yeni Dönemi Değerlendirdi
Kiralık ve satılık konut fiyatlarında son durum! İstanbul, Ankara ve İzmir’de fiyatlar ne kadar?
Çin’de konut krizine karşı destek paketi
Aydın Yatırım Grup, Loras Holding ile Konya’daİş Birliğine İmza Attı

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank Balıklı Rum Hastanesi’ne 112 milyon liralık “sahte reçete” operasyonu! 7 gözaltı kararı
Sonraki Makale blank Astons, Avrupa’ya Yatırımdaki Yeni Dönemi Değerlendirdi
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
Yükleniyor

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
Fuzul, kadın istihdamındaki başarılarıyla ödüllendirildi
Ekonomi Haberleri
21 Kasım 2025
blank
“Yaşayan Mekanlar” Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı
Ekonomi Haberleri
21 Kasım 2025
blank
NYC’nin Yeni Belediye Başkanı Zohran Mamdani ve Gayrimenkul Piyasasına Etkileri
Ekonomi Haberleri
21 Kasım 2025
blank
Balıklı Rum Hastanesi’ne 112 milyon liralık “sahte reçete” operasyonu! 7 gözaltı kararı
Emlak Gazetesi
21 Kasım 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?