Banner Görseli
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: SPK’dan ebebek’in halka arzına onay
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Ekonomi Haberleri > SPK’dan ebebek’in halka arzına onay
Ekonomi Haberleri

SPK’dan ebebek’in halka arzına onay

Turk Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 25 Ağustos 2023 09:41
Turk Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
3 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

SPK haftalık bültenine göre, Kurul, ebebek’in hisselerinin 46,50 liradan halka arzına ilişkin başvurusuna onay verdi.

Alfa Solar Sanayi ve Ticaret AŞ’nin 322 milyon liralık, Gediz Ambalaj Sanayi ve Ticaret AŞ’nin 23 milyon 328 bin liralık, Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ’nin 576 milyon 137 bin 499 liralık bedelsiz sermaye artırımına kurul tarafından izin verildi.

Ereğli Tekstil Turizim Sanayi ve Ticaret AŞ’nin 1 milyar 500 milyon liralık, Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ’nin 2 milyar 500 milyon liralık, Suzuki Motorlu Araçlar Pazarlama AŞ’nin 470 milyon liralık, Tera Yatırım Menkul Değerler AŞ’nin 340 milyon liralık, Ulusal Faktoring AŞ’nin 340 milyon 500 bin liralık, Deva Holding AŞ’nin 1 milyar 500 milyon liralık, Türk Traktör ve Ziraat Makineleri AŞ’nin 1 milyar liralık, ALJ Finansman AŞ’nin 610 milyon liralık, Mercedes Benz Kamyon Finansman AŞ’nin 2 milyar 600 milyon liralık, Türkiye Garanti Bankası AŞ’nin 2 milyar dolar tutarındaki borçlanma aracı ihraç başvurusu onaylandı.

Phillip Portföy Yönetimi AŞ’nin Phillip Portföy Yönetimi AŞ Fon Sepeti Şemsiye Fonu’nun kuruluşuna izin verilmesi ve Letven Capital Girişim Sermayesi Pörtföy Yönetimi AŞ’nin yatırım fonlarının kuruluşlarına izin verilmesi ve katılım paylarının ihracına ilişkin ihraç belgesinin onaylanması talepleri de olumlu karşılandı.

İdari para cezaları ve suç duyuruları

SPK, Alternatif Yatırım Menkul Değerler AŞ ve Osmanlı Yatırım Menkul Değerler AŞ hakkında yapılan inceleme sonucunda şirkete, “bilgi sistemleri bağımsız denetimi sonucunda tespit edilen mevzuata aykırılıklar” olması nedeniyle sırasıyla 153 bin 708 lira ve 76 bin 616 lira idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) ve ilgili mevzuat kapsamında yapılan incelemeler sonucunda 3 kişiye toplam 153 bin 708 lira, Invest AZ Yatırım Menkul Değerler AŞ’ye 2021 yılında incelemeye konu dönemde müşterilerine ait pay senetlerini tevdi amacı dışında kullanması nedeniyle 1 milyar 921 milyon 326 bin lira, A1 Capital Yatırım Menkul Değerler AŞ’ye de 2020 ve 2021 yıllarında inceleme konusu halka arzlarda sermaye piyasası araçlarının satışını izahnamede belirtilen satış koşullarına ve ilgili mevzuattaki diğer kurallara uygun olarak gerçekleştirmemesi nedeniyle 6 milyar lira idari para cezası uygulanmasına karar verildi.

Kurul ayrıca, Türkiye’de yerleşik kişilere yönelik olarak internet aracılığıyla yurt dışında kaldıraçlı işlem yaptırıldığı belirlenen 39 internet sitesine erişimin engellenmesi için Sermaye Piyasası Kanunu’nun 99. maddesinin dördüncü fıkrası uyarınca hukuki işlemlerin yapılması kararı aldı.

Yılın ilk yarısında hava yoluyla 108,8 milyon yolcu seyahat etti
TÜİK açıkladı: İnşaat maliyet endeksinde yılın en düşük artışı!
İnşaat maliyet endeksi Mayıs’ta yıllık yüzde 22,40 arttı
Markalı ve Bağımsız Emlak Ofisleri Arasındaki Farklar ve Seçim Rehberi
Mortgage başvuruları son 2 yılın en yüksek seviyesinde

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank Çanakkale yangını ile ilgili Bakan Özhaseki’den açıklama
Sonraki Makale blank Resmi Gazete’de bugün (25.08.2023)
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
YükleniyorKaydet ve Daha Sonra Devam Et

Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.

Geri Git

Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.

Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.

Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
İstanbul’da kaçak yapılar yıkıldı
Sektörden
10 Temmuz 2025
Koray GYO, Göktürk’teki projeleriyle bölgeye damgasını vuruyor
Emlak Haberleri
10 Temmuz 2025
blank
İstanbul’un Geleceği: Cesur ve Yenilikçi Bir Şehir Planı
Emlak Gazetesi
10 Temmuz 2025
blank
Gayrimenkul satışları ilk yarıda yüzde 15,6 arttı: Tüm zamanların ikinci zirvesi!
Emlak Gazetesi
10 Temmuz 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?