Banner Görseli
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Soyer: Dirençli bir turizm inşa ediyoruz
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Emlak Turizm > Soyer: Dirençli bir turizm inşa ediyoruz
Emlak Turizm

Soyer: Dirençli bir turizm inşa ediyoruz

Turk Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 29 Haziran 2021 10:01
Turk Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
4 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Başka Bir Tarım Mümkün” vizyonuyla yürüttüğü projeler, İstanbul’da düzenlenen Türkiye’nin en önemli gastronomi turizmi etkinliklerinden GastroShow’da tanıtılıyor. Fuarın açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Yeni normalleşme denilen bu dünyada, krizi fırsata çevirebilenler ayakta kalacak. Geleceğe bakarken hem geçmişimizden esinlenerek, hem de yaratıcı fikirleri daha çok öne çıkartarak yeni bir yer almak mecburiyetindeyiz. Dirençli bir turizm inşa etmek zorundayız” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Başka Bir Tarım Mümkün” vizyonu doğrultusunda tarıma ve hayvancılığa destek olan, hayata geçirdiği projelerle kentin değerlerini öne çıkartan Büyükşehir Belediyesi, Ace of MICE Fuarı ve eş zamanlı yapılan, Ana Sponsoru olduğu GastroShow’da geniş bir katılımla yer aldı. 30 Haziran tarihine kadar İstanbul Kongre Merkezi’nde devam edecek etkinliklerde, İzmir Büyükşehir Belediyesi ziyaretçilerin gözdesi olacak. İzmir standında Halkın Bakkalı, Visitİzmir, Fuarİzmir, Tarkem, Turuncu Çember, Baysan AŞ, Tohum Merkezi, Üretici Pazarı, Coğrafi İşaretli Ürünler bölümleri yer alıyor. İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılan fuar ve etkinliğin hemen giriş bölümünde yer alan İzmir standının, sektör profesyonelleri tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Soyer: Bu organizasyon adeta bir müjde

Fuarın açılışının turizm sektörü adına önemine vurgu yapan Başkan Tunç Soyer, “Bu organizasyon adeta bir müjde. 15 aydan sonra hepimizin içine su serpen, gelecek umutlarımızı yeşerten güzel bir müjde. Elbette 15 ayı yaşanmamış sayamayız. Tam tersine yeni dünya, başka bir dünya olacak. Yeni normalleşme denilen bu dünyada, krizi fırsata çevirebilenler ayakta kalacak. Geleceğe bakarken hem geçmişimizden esinlenerek, ama hem de yaratıcı teknolojileri, dijital teknolojileri ve yaratıcı fikirleri daha çok öne çıkartarak yeni bir yer almak mecburiyetindeyiz. Dirençli bir turizm inşa etmek zorundayız. Sürdürülebilirlikle ilgili güzel bir tarif var; ‘geçmişle gelecek arasındaki adalettir’ deniyor, gerçekten öyle. Geçmişimizden beslenmek mecburiyetindeyiz. Geçmişimiz yok gibi bir hızla yaşamaya devam edersek, geleceğimize de zarar verecek. Geçmişimizden beslenmek mecburiyetindeyiz. Ancak aynı şekilde geleceği planlarken de, olabildiğince yaratıcı olmalıyız. Evet, şehirlerimiz rekabetçi olmak mecburiyetinde. Şehirlerarası rekabeti doğru buluyorum. Geleceğin dünyası, kentler dünyası. Kentler arasındaki değerlerin, zenginliklerinin öne çıktığı bir durum. Ama bir şey hepsinden daha önemli, kendi aramızdaki dayanışmamız. Birbirimizin eksiklerini kapatarak, çok güçlü bir dayanışma içinde olma mecburiyetindeyiz. Pandeminin belki de öğrettiği bir ders, birbirimize ihtiyacımız olduğu gerçeği” şeklinde konuştu. Turizm Medya Grubu Başkanı Volkan Ataman, Başkan Tunç Soyer’e teşekkür plaketi sundu. Başkan Tunç Soyer ile eşi Neptün Soyer, açılışın ardından fuarı ziyaret etti.

Kimler katıldı?

Başkan Tunç Soyer ile eşi Neptün Soyer’in katıldığı açılış töreni, uzay şovuyla başladı. Törene Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç, Türk Havayolları Yurtiçi Satış Başkanı Emre Menevşe, Türkiye Otelciler Birliği Başkanı Müberra Eresin, Avrupa Turizm Acenteleri ve Tur Operatörleri Derneği (ECTAA) Başkanı Pawel Niewiadomski, Küresel İş Seyahati Derneği (GBTA) Başkanı J. Grant Caplan, Turizm Medya Grubu Başkanı Volkan Ataman, İzmir Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, oda, dernek, kuruluşların başkanları ile temsilcileri, sektör profesyonelleri, iş insanları, bürokratlar, katılımcılar ve fuar ziyaretçileri katıldı.

Bayram tatilinde Pamukkale’ye ziyaretçi akını
Depresyon oranı en yüksek meslekler belli oldu!
Gölün dibinde şaşırtan keşif: Kutsal Pederler Kilisesi ortaya çıktı
İSKİ açıkladı: 5 Haziran İstanbul baraj doluluk oranı yüzde kaç?
Kurban Bayramı öncesi iç turizmde alternatif rotalara yoğun ilgi

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank Ruslar, Bodrum’a yatırım için geliyor
Sonraki Makale blank Oran: Çeşme kongre, kültür ve gastronominin başkenti olacak
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
YükleniyorKaydet ve Daha Sonra Devam Et

Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.

Geri Git

Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.

Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.

Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
Emlak piyasasında yeni dönem: Fiyat artışlarına sınırlama yolda!
Ekonomi Haberleri
16 Haziran 2025
blank
Kira yardımı ne zaman yatıyor? Kentsel dönüşüm kira desteği ne kadar?
Sektörden
16 Haziran 2025
blank
Bolu Tüneli kapalı mı? Anadolu Otoyolu Bolu Tüneli açık mı?
Sektörden
16 Haziran 2025
blank
Giresun’da denize girmek yasaklandı
Sektörden
16 Haziran 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?