Banner Görseli
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Sabiha Gökçen’de dış hat uçuşları artıyor
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Ekonomi Haberleri > Sabiha Gökçen’de dış hat uçuşları artıyor
Ekonomi Haberleri

Sabiha Gökçen’de dış hat uçuşları artıyor

Turk Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 21 Mart 2021 17:17
Turk Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
3 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda salgın nedeniyle seferlerini durduran yabancı havayollarının uçuşlarına yeniden başlamasının yanı sıra Anadolu Jet ve Pegasus Hava Yolları yeni dış hat uçuş noktaları açarak, frekans artışları yapıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı İşletmecisi İSG’den yapılan açıklamaya göre, birçok ülkede olduğu gibi Türkiye’de de aşı programlarının devreye sokulması, havalimanları ve ülke genelinde sıkı salgın tedbirlerinin uygulanmasıyla mart ayında uluslararası uçuşlarda hareketlenmeler yeniden başladı.

Son olarak Azerbaycan’a ait Buta Airways, 14 Mart 2020’de iptal ettiği Sabiha Gökçen-Bakü uçuşlarını 18 Mart’ta tekrar başlatarak, daha önce Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan ara verdiği seferlerine yeniden yapan 9. havayolu şirketi oldu. Daha önce Air Arabia, Air Arabia Moroc, Qatar Airways, Nile Air, Salam Air, Pobeda, Flydubai ve Jazeera Airways pandemi nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan durdurdukları seferlerini yeniden başlatma kararıyla uçuşlarına başladı. Air Astana’nın düşük maliyetli havayolu şirketi Fly Arystan’ın da 28 Mart itibarıyla Türkistan ile Sabiha Gökçen Havalimanı arasında seferlere başlaması bekleniyor.

Anadolu Jet dış hat seferlerini arttırıyor

THY’nin alt markası olan Anadolu Jet de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yaptığı dış hat seferlerini artırma ve yeni noktalara uçma kararları alarak, mart ayı itibarıyla ilk adımları attı.

Öncelikle 11 Mart’ta İran’ın Urumiye kentine haftada 2 gün uçma kararı alan şirket, 19 Mart’ta da yine Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Bakü’ye haftada 2 gün uçacak. Böylece Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan İran’a, Tahran’ın ardından ikinci güzergah da açıldı.

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye ise Pegasus ve Buta Airways’in ardından Anadolu Jet de uçmaya başladı. 1 Nisan’dan itibaren Türkiye ve Azerbaycan arasında yapılacak olan seyahatlerde pasaport yerine yeni tip kimlik kartları ile seyahatler yapılabilecek.

Anadolu Jet’in yaz sezonunun başlangıcına kadar Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı İngiltere, Almanya, İsviçre, Bosna Hersek, Danimarka ve Fransa gibi ülkelerde yeni dış hat uçuş noktalarını açıklaması, mevcut uçuşlarında da frekans artışına gitmesi bekleniyor.

Pegasus yurt dışı ağını genişletiyor

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçan yerli havayolu şirketi olan Pegasus Hava Yolları da yurt dışı ağını genişletiyor.

28 Mart’ta Ukrayna’nın Odessa kentine haftada iki gün uçmaya başlayacak Pegasus, 7 Mayıs’ta ise Gürcistan’ın Batum kentine de yine haftada iki gün sefer düzenleyecek. Pegasus’un da önümüzdeki günlerde hem yeni dış hat noktalarını açıklaması hem de mevcut dış hat sefer sayılarını artırması bekleniyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan halihazırda 37 ülkeden 117 destinasyona seferler yapılıyor. Bu seferlerin 80’i uluslararası, 37’si ise yurt içi uçuş noktasına oldu.

İnternette Emlak Oyunu Bitti: Sahte Fiyatlara Resmen Ceza Yağacak
Taşınmaz ticareti hakkında yönetmelikte değişiklik yapıldı
Gayrimenkulde haksız fiyat artışına engel
Hizmet ÜFE Nisan’da yıllık bazda artış gösterdi
Emlak ilanlarında fahiş artışa karşı yeni düzenleme
ETİKETLENEN:PegasusHavaUçuşSeferMart

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank Haftalık Kovid-19 vaka sayısı 70 ilde arttı, 11 ilde azaldı
Sonraki Makale blank Ünlü işadamı Mohamed Hadid: Türkiye fırsatlar ülkesi
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
YükleniyorKaydet ve Daha Sonra Devam Et

Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.

Geri Git

Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.

Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.

Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
Emlakta Fahiş Fiyat Artışlarına Bakanlıktan Fren
Sektörden
30 Mayıs 2025
blank
Sahte Tatil Sitelerine Dikkat: Siber Dolandırıcılık Uyarısı
Sektörden
30 Mayıs 2025
blank
İklim Değişikliği 4 Milyar Kişiyi Aşırı Sıcağa Maruz Bıraktı
Sektörden
30 Mayıs 2025
blank
450 milyon liralık mağduriyet iddiası: Evleri teslim edilmedi!
Sektörden
30 Mayıs 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?

Bildirimler