Emlak Konut Kuzey Şehir Reklamı
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Riviera Montenegro’ya Swissôtel İmzası
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Emlak Dünyası > Riviera Montenegro’ya Swissôtel İmzası
Emlak Dünyası

Riviera Montenegro’ya Swissôtel İmzası

Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 25 Ekim 2024 12:03
Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
4 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

Balkanlar’ın gözde turistik destinasyonlarından biri olan Karadağ, Türk yatırımcıların da rotasına girdi. Gayrimenkul proje geliştirme, inşaat ve mimari tasarım konularında öncü olan Sera Group, Fontana Investment ve Feelife firmaları tarafından kurulan Mia Investment, Türkiye’de ve dünyanın farklı ülkelerinde hayata geçirdiği projelerden sonra son yatırımını Karadağ Budva’da yaptı. 125 milyon Euroluk yatırımla hayata geçirilen Riviera Montenegro projesi Karadağ ekonomisine 300 milyon Euro’luk değer kazandırmaktadır. Riviera Montenegro projesi ile 212 residence, AVM, beach ve 144 odalı bir otel yatırımını hayata geçiren grup, dünyanın en büyük otel gruplarından biri olan Fransız Accor ile de işbirliğine imza attı. Bu kapsamda projede hayata geçirilen 144 odalı otel ve 212 residence, Accor Grubu’nun en güçlü markalarından biri olan Swissôtel markasıyla işletilecek. Böylece Swissôtel Moskova, Amsterdam, İstanbul, Bern, Bodrum, Şikago, Berlin ve Singapur’un yanı sıra şimdi de Budva’da misafirlerini ağırlamaya başlayacak. 2027 yılında tüm birimleriyle hizmete girecek olan proje, Karadağ’ın marka değerini de yükseltecek.

125 MİLYON EUROLUK YATIRIMLA  300 MİLYON EUROLUK EKONOMİK DEĞER

blank

 

Fransız Accor Grubu ve Mia Investment arasında hayata geçirilen işbirliğinin imza töreni 14 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirildi. Törende konuşan Mia Investment Yönetim Kurulu üyesi Murat Kader, Karadağ’ın Avrupa Birliği’ne (AB) üyelik müzakerelerinde son aşamaya geçtiğine dikkati çekerek, “Türk firmalarının gayrimenkul geliştirmedeki yüksek standartlarını Avrupa coğrafyasına yayma ideali ile Mia Investment firmasını kurduk. Bu kapsamda başlangıç noktası olarak da Karadağ’ı seçtik. Karadağ eşsiz doğası ve sahip olduğu potansiyelinin yanı sıra AB’ye giriş sürecinde Türk yatırımcılar için de büyük fırsatlar sunuyor” dedi. Riviera Montenegro projesini 125 milyon euroluk yatırımla hayata geçirdiklerini ve bu yatırımla Karadağ ekonomisine 300 milyon euro değer kazandıracaklarını anlatan Kader, “Projemizde 212 residence, AVM, beach ve 144 odalı Swissotel bulunuyor” diye konuştu. Karadağ’a böylesi özel bir projeyi kazandırdıkları için çok mutlu ve gururlu olduklarını belirten Kader,  “Bu projede yer alan otelimizin de çok iyi standartlarda hizmet sunması gerekiyordu. Bu kapsamda ciddi bir araştırma yaptık ve Fransız Accor Grubu ile işbirliğine imza attık. Dünyanın en iyi otellerinden biri olan Swissôtel markasını Karadağ’a kazandırmış olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyuz” dedi. Bu büyük yatırım kararının arkasındaki en büyük nedenin ortaklar olarak Karadağ’ın bugünü ve yarınına olan inancımızdır diyen Murat Kader Karadağ’ın Akdeniz havzasının en huzurlu turizm destinasyonlarından biri olduğunun altını çiziyor.

YATIRIM 9 YILDA DÖNÜYOR

Riviera Montenegro projesinde residence sahiplerinin lüks ve konforun yanında Swissôtel hizmet ve yönetim kalitesini de yaşayacaklarını aktaran Kader, şunları anlattı: “Residence kiralama hizmetleri otel yönetimi tarafından uluslararası standart da ev sahiplerine özel olarak düzenlenecek. Bunlara ek olarak Riviera Montenegro projesi yatırımcılarına euro kira getirisini Avrupa İstatistik Enstitüsü (EOROSTAT) verilerine göre 9 yıl ortalama geri dönüş süresi ile sunuyor. Son yılların gözde yatırım ve yaşam destinasyonu Karadağ European Property Guide verilerine göre yüzde 22.6 ile son bir yılda gayrimenkul değerinin tüm Avrupa’da en çok arttığı ülke konumunda.”

100’DAN FAZLA DAİRE SATILDI

Kader, çok ciddi bir taleple karşılaştıklarını kaydetti. “Şimdiden 100’den fazla dairenin satışı tamamlandı” diyen Kader, “Türkiye ile Karadağ arasında derin ve tarihi bir dostluk bağı bulunuyor. Projemizi yerinde görmeye gelen tüm misafirlerimiz ziyaretleri sonrasında Karadağ’da daha uzun vakit geçirmeleri gerektiğini ifade ediyor. Bu geri dönüş bizim için çok kıymetli. Ne kadar doğru bir lokasyonda proje geliştirdiğimizi bize teyit eden en önemli veri” şeklinde konuştu.

BUDVA KOYU’NUN TAM ORTASINDA

Bünyesinde 144 odalı Swissôtel, 212 residence, AVM ve beach yer alan Riviera Montenegro projesi, Karadağ’ın en gözde turizm merkezi olan Budva şehrinin kalbinde konumlanıyor. Denize sıfır konumuyla eşsiz bir lokasyona sahip olan proje, Slovenska plajı ve Budva Marina’nın hemen yanında yer alıyor. Budva Old Town’a yürüme mesafesinde olan proje, yatırımcılarına şehrin tüm imkanlarını sunuyor. İnşaatı son hızla devam eden proje, 2027 yılında tüm birimleriyle hizmete açılacak.

 

9 bin 500 metrede hayat: Bilim insanları okyanusun en derin yaşamını görüntüledi
8.8’lik depremin ardından ilk tsunami dalgaları iki ülkeye ulaştı! İşte o anlar
Rusya’da 8,8 büyüklüğünde deprem! Tsunami alarmı verildi: İlk dalgalar kıyıya vurdu
Rusya’da 8,8 büyüklüğünde deprem! Tüm Pasifik tsunami alarmında
Bakan Kurum yangınların bilançosunu açıkladı
ETİKETLENEN:Accor GrubuRiviera Montenegro SwissôtelRiviera MontenegroSwissôtelMia Investment

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank Meteoroloji uyardı: İstanbul dahil birçok ilde sağanak bekleniyor
Sonraki Makale blank Şişli’de metro istasyonunda yangın
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
YükleniyorKaydet ve Daha Sonra Devam Et

Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.

Geri Git

Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.

Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.

Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
“Gayrimenkul Sertifikası Bilgilendirme TIR ve Çadırları” İstanbul Meydanlarında
Emlak Haberleri
1 Ağustos 2025
blank
Konut ve arsa alacaklara ‘dijital harita’ kolaylığı
Teknoloji Rehberi
1 Ağustos 2025
blank
 Tarihin en yüksek seviyesi: İstanbul’daki en yüksek kiralar bu semtte
Sektörden
1 Ağustos 2025
blank
20 dönüm araziye 10 milyon dolarlık yatırım yapacak 
Sektörden
1 Ağustos 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?