Emlak Konut Kuzey Şehir Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Koronavirüs konut trendlerini değiştirecek!
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Ekonomi Haberleri > Koronavirüs konut trendlerini değiştirecek!
Ekonomi Haberleri

Koronavirüs konut trendlerini değiştirecek!

Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 14 Nisan 2020 11:04
Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
2 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

Koronavirüs salgınının tüm sektörleri etkilediği gibi, konut sektöründe de trendlerin değişmesine sebep olacağını belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Onur Ağaoğlu, tüketicilerin karantina süreci bittiğinde, ne istediklerini çok daha iyi analiz edeceklerini söyledi.

Covid-19’un Dünya Sağlık Örgütü tarafından 11 martta pandemi ilan edilmesiyle birlikte insanların hayatlarındaki önceliklerin değiştiğini kaydeden Ağaoğlu, tüm dünya evlerine kapanırken bir yandan da evde çalışmanın getirdiği yeniliklere adapte olmaya çalışıldığını ifade etti.

Konut ve inşaat sektöründe üreticilerin, tüketiciler talep oluşturmadan onların beklentilerini okuyup hayata geçirmesi gerektiğini söyleyen Ağaoğlu, “İnternet, insanların evden çıkmadan neredeyse her istediğini kapılarının önüne kadar getiren bir kurgu ve altyapıya sahip. Bunu sağlamak için de şehir merkezlerinde olup, kirası depolama faaliyetini karşılayacak şekilde ucuz kiraların olduğu alanlar yükselen trend olmaya devam edecektir. Ben konut tercihlerinde trend değişiminin bu süreçten sonra olacağını düşünüyorum. İnsanlar daha önce bu kadar uzun zaman dilimini evlerinde geçirmemişti. Bu süreçte toplumda, evlerinin hazırlıklı olmadığını ve daha iyi organize olunması gerektiğini herkes deneyimlemiş oldu. Gelir düzeyi yüksek olan tüketicilerin bahçeli ev arayışlarının başlayacağını ve büyükşehirlerin çevrelerinde daha çok atıl dediğimiz yerlerde arsa veya konut arayışları artacağını düşünüyorum. Tüketicilerin büyük bir kısmı da hem deprem hem küresel salgınlardan dolayı sosyal donatılı, deprem yönetmeliklerine uygun yapılmış yeşil alana sahip projeleri tercih edecektir. Günümüzün modern dünyası sanal dünyada müşterinin ayağına gitmelidir. Sanal gerçeklik sistemlerine ilk giren gayrimenkul projeleri; sınırlarını ulusal ve uluslararası boyuta taşıma şansına sahip olacaklardır. Önceden de var olan şimdilerde trend olan 360 derece çekim yapılan evleri, internet ortamına yükleyerek, Tüketicilerin gezip görmelerini, sanki ordalarmış gibi hissetmelerini sağlıyor. Uzaktan görüntülü konuşarak çeşitli iletişim ihtiyaçlarını da karşılamış oluyorlar. Konut sektörünün gelişen teknolojiye ayak uydurarak büyümesinin devam edeceğini düşünüyorum. Gayrimenkul hala en değerli yatırım aracı olarak kalmaya devam edecektir.” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Ankara’nın satılık konut arzı 88 bine yükseldi
Suriye’de 2 milyar dolarlık ‘Mega Kent’ projesi
Franchise Yatırımcıları İçin Altın Değerinde 10 Kritik Bilgi
Resmi Gazete’de bugün (8.08.2025)
Ekonomi ve siyaset gündemi – 8 Ağustos 2025
ETİKETLENEN:KoronavirüsKoronavirüs Önlemleriinşat sektörükonut trendlerikonut trendleri değişiyorkonut

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank Gayrimenkul sektörü salgın sonrasına hazırlanıyor
Sonraki Makale Konut İkinci el konutlara dev faiz indirimi!
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
YükleniyorKaydet ve Daha Sonra Devam Et

Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.

Geri Git

Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.

Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.

Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
İstanbul’da tarihi eser niteliğindeki 100 yıllık bina çöktü
Magazin
8 Ağustos 2025
blank
Dünyanın az bilinen en ilginç doğal oluşumları
Emlak Turizm
8 Ağustos 2025
blank
Yükseklerde unutulmaz bir deneyim: And Dağları
Emlak Turizm
8 Ağustos 2025
blank
İngiltere’de kırmızı alarm: ‘Pencereleri kapatın!’ uyarısı yapıldı!
Sektörden
8 Ağustos 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?