Emlak Konut Kuzey Şehir Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: İngiliz turistlerden davet “tatil için Türkiye’ye gelin”
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Emlak Turizm > İngiliz turistlerden davet “tatil için Türkiye’ye gelin”
Emlak Turizm

İngiliz turistlerden davet “tatil için Türkiye’ye gelin”

Turk Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 28 Temmuz 2020 14:39
Turk Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
2 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

Türkiye, yaşamın her alanını etkileyen Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınan yeni normalleşme kararlarıyla kapılarını bazı ülkelere açtı. Bu dönemde ülkeye gelen misafirlere güvenli tatil için tedbirler üst düzeyde tutuluyor. Ege Bölgesi’nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası ve Didim ilçesini tercih eden İngiliz turistler de şehirde ve konakladıkları otellerde alınan tedbirlerle gönül rahatlığıyla tatillerini sürdürüyor.

blank

Anna Hutchinson, AA muhabirine, Türkiye’ye ikinci kez geldiklerini söyledi.Türkiye’deki birçok tatil bölgesinde her şeyin temiz ve güvenli olduğunu aktaran Hutchinson, şöyle konuştu “Nisan ayı için yer ayırtmıştık ama Kovid-19 nedeniyle ertelemek zorunda kaldık. Turistik faaliyetler serbest olunca hemen gelmek istedik, çünkü buranın tatil yapmak için harika standartlara sahip olduğunu ve güvenilir önlemler alındığını biliyorduk. Yurt dışında yaşayanlar hiç düşünmeden Türkiye’ye tatile gelebilir. İngiltere’deki herkese buraya tatile gelmelerini şiddetle öneririm. Burası çok güvenli ve temiz bir yer. Ben de kesinlikle bir daha buraya geleceğim.”

blank

Simon Hutcinson da Türkiye’nin havasını ve insanlarını çok sevdiğini, burada çok keyifli zaman geçirdiklerini dile getirdi.Otellerde tüm tedbirlerin en üst seviyede tutulmasının kendilerini güvende hissettirdiğine dikkati çeken Hutchinson, “Bütün yemekler ayrı ayrı pişiriliyor. Hijyen harika. Bütün masalar, sandalyeler, kapılar düzenli olarak temizleniyor. Her yerde dezenfektan mevcut. Odalar bu anlamda kusursuz. Bütün görevliler sürekli maske takıyor. Kendimizi gayet güvende hissediyoruz. Temizlik bakımından Türkiye harika bir yer. Buradaki tesislerden ve güvenlik önemlerinden çok etkilendik. Çok güzel zaman geçirdik. Herkese tavsiye ederim.” ifadelerini kullandı.

blank

Kurallara uyulup uyulmadığını kontrol eden görevlilerin de bulunduğunu anlatan Hutcinson, Türkiye’nin salgın konusunu çok ciddiye aldığını belirtti. Kelly Briggs de Türkiye’ye gelmekle iyi yaptığını anlattı.

“Türkiye, salgın döneminde gelebileceğimiz güvenli birkaç ülkeden birisiydi.” diyen Briggs, şunları söyledi “Çünkü salgın için bütün önlemler alınmış ve uygulanmaya da devam ediliyor. Ülkemizdeki vatandaşlar kesinlikle endişe etmemeliler çünkü burada her şey çok özenli hazırlanmış ve sunuluyor. Hava mükemmel, yağmur yağmıyor. En önemlisi burası çok güvenli.”Pamela Silver de Türkiye’de keyifli ve güvenli bir tatil yaptığını vurguladı.Kurallara uyma noktasında disiplinli bir çalışma yapıldığına değinen Silver, “Tatilimizi güvenli bir şekilde yapıyoruz. Diğer ülkelere göre kesinlikle Türkiye’deki sağlık standartları çok daha yüksek. Her yer çok temiz.” dedi.

Dünyanın az bilinen en ilginç doğal oluşumları
Yükseklerde unutulmaz bir deneyim: And Dağları
Dünyanın en gürültülü şehirleri listelendi! İstanbul sıralamasıyla şaşırttı
Bavul hazırlarken yapılan en yaygın 10 hata
Sianji Well-Being & Thermal Resort: Türkiye’nin Lüks ve Huzur Dolu Tatil Cenneti
ETİKETLENEN:TatilTürkiye

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank New York’ta ofislerde çalışma oranı yüzde 10’un altında kaldı
Sonraki Makale blank Cuma günü çekilen, Ayasofya kalabalığının uydu fotoğrafları ortaya çıktı
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
YükleniyorKaydet ve Daha Sonra Devam Et

Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.

Geri Git

Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.

Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.

Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
İstanbul’da tarihi eser niteliğindeki 100 yıllık bina çöktü
Magazin
8 Ağustos 2025
blank
İngiltere’de kırmızı alarm: ‘Pencereleri kapatın!’ uyarısı yapıldı!
Sektörden
8 Ağustos 2025
blank
Bakan Bayraktar açıkladı! Elektrik ve doğal gaz faturalarında ‘devlet desteği’ devam edecek
Emlak Gazetesi
8 Ağustos 2025
blank
Çanakkale’de orman yangını: Vali, il merkezinin risk altında olmadığını belirtti
Emlak Gazetesi
8 Ağustos 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?