Banner Görseli
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Fuzul’den 33. Yıla Özel Dev Kampanya
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Emlak Haberleri > Fuzul’den 33. Yıla Özel Dev Kampanya
Emlak Haberleri

Fuzul’den 33. Yıla Özel Dev Kampanya

Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 6 Eylül 2024 14:29
Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
4 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

Faaliyet gösterdiği tasarruf finansman sektöründeki pazar payını her geçen gün biraz daha artıran Fuzul, kuruluşunun 33. yılına özel sektörde görülmemiş dev bir kampanya düzenliyor. Böylelikle tasarruf finansman sektöründeki gücünü bir kez daha gözler önüne seren Fuzul, bu büyük çekilişle sektördeki kampanya kurallarını yeniden yazıyor.

30 yılı aşkın bir süredir tasarruf finansman sektörünün güçlü oyuncusu olarak faaliyet gösteren Fuzul; bin 500’ü aşkın çalışan sayısı, 120’yi bulan şubesiyle gücüne güç katarken yüz binlerce kişiye en uygun maliyetle ev, araç ve çatılı iş yeri finansmanı sağlamayı sürdürüyor. Bugün Fuzul, pazar payını artırmasıyla birlikte her geçen gün sektördeki hâkimiyetini de perçinliyor.

33 yıldır kişilerin ev, araç ve çatılı iş yeri sahibi olmasına imkân tanıyan Fuzul, 33. yılına özel olarak düzenlediği kampanyayla 3 kişiye Togg T10X, 33 kişiye Iphone 15, 333 kişiye ise 10 bin TL’lik MediaMarkt hediye çeki verecek. Çekilişe; 1 Eylül – 30 Kasım tarihleri arasında Fuzul’ün sistemine en az 1 milyon TL ile dâhil olan kişiler katılabilecek. Her 1 milyon TL’lik kayıt, bir çekiliş hakkı olacak. Örneğin; 3 milyona kayıt olacak kişi, üç çekilişi hakkı elde edecek. Çekiliş ise 2024 yılının sonunda Milli Piyango İdaresi’nin onayıyla noter huzurunda gerçekleştirilecek.

Çalışma Arkadaşlarımızın Özverili Çalışmaları, Bugünümüzün İnşasında Önemli Yer Tutuyor

Fuzul’ün 33. yılı ile ilgi konuşan Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, “Fuzul’ün temellerini atarken en büyük motivasyonumuz kişileri, herhangi bir faiz yükünün altına sokmadan, en uygun maliyetle ev ve araç sahibi yapmaktı. Ne mutlu ki kurulduğumuz günden bu yana geçen 33 yılda, yüz binlerce kişinin ev ve araç ihtiyaçlarını karşılamalarına vesile olan bir şirket konumuna geldik. Kurulduğumuz günden bu yana yüz binlerce kişinin ev, araç ve çatılı iş yeri ihtiyacına çözüm olurken en büyük gücümüz kıymetli çalışma arkadaşlarımız oldu. Onların özverili çalışmaları, emekleri ve yetkinliklerinin payı, bugünümüzün inşasında önemli bir yer tutuyor. Bugün bin 500’ü aşkın çalışma arkadaşımızda Türkiye’nin dört bir yanında bulunan 120’nin üzerinde şubemizle daha çok kişiyi tasarruf finansman sistemiyle tanıştırıyoruz. Bir yandan ülkemizdeki tasarruf oranlarını artıyor, bir yandan yastık altı birikimlerin ekonomiye kazandırılmasını sağlıyor, diğer yandan ise istihdama katkı sunuyoruz.” dedi.

Gücümüzü Bizi Tercih Eden Tasarruf Sahiplerinden Alıyoruz

“2024 yılının ilk altı ayında 10 binin üzerinde ailenin tasarruf ederek ev, araç ve çatılı iş yeri sahibi olmasına vesile olduk.” diyen Akbal, “Bizleri tercih eden kıymetli tasarruf sahiplerinin bizlere inançları, teveccühleri ve güvenlerinin yanı sıra tüm çalışma arkadaşlarımızın emekleriyle bugünlere geldik. Değerli çalışma arkadaşlarımla birlikte her zaman tasarruf sahiplerimizin memnuniyetini önemsedik, onların sayesinde bugün hâlâ varlığımızı sürdürüyoruz. Üstelik bunu her geçen gün daha da güçlenerek yapıyoruz. Bugünümüzü onlara borçluyuz, gücümüzü de onlardan alıyoruz. Bu nedenle 33. yıla ulaşmamızın mutluluğunu, tasarruf sahiplerimizle paylaşmayı arzu ettik. Hediyelerimiz arasında Türkiye’nin mühendislik gücünü ortaya koyduğu, gururumuz Togg T10X da yer alıyor. Türkiye ekonomisinin aktörlerinden biri olarak Togg T10X hediye ediyor olmak da bizler için ayrı bir onur kaynağı. Üç ay sürecek kampanyamızın ardından aralık ayının sonunda noter huzurunda çekilişimizi gerçekleştireceğiz. Çekilişimizin sonunda talihli olacak herkese hediyelerimizin hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum.” açıklamalarında bulundu.

blank

Filli Boya, Dow Türkiye ve Ahbap’tan, Deprem Bölgesinde İstihdama Katkı İçin Seferberlik
Sinpaş Sefaköy Boulevard’da Teslim Heyecanı Başladı
Dubai’ye Konut Yatırımında Yeni Dönem
Mesa Doğa Ömerli büyük ilgi görüyor!
İzocam’dan Endüstriyel Yalıtıma Güçlü Bir Katkı Daha: “HT Camyünü Prefabrik Boru”
ETİKETLENEN:Fuzul Tasarruf FinansmanFuzulEvEyüp AkbalFuzulFuzul Tasarruf Finansman AŞ

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank Vaniköy’de kaçak yapıların yıkımı devam ediyor
Sonraki Makale blank Avrupakent GYO Borsada Likitide Sağlayıcı İşlemlerini Sona Erdirdi
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
YükleniyorKaydet ve Daha Sonra Devam Et

Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.

Geri Git

Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.

Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.

Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
Konutta yılın en yüksek satışı
Ekonomi Haberleri
19 Haziran 2025
blank
İzahı olmayan fiyat! Sapanca’nın yarı fiyatına İtalya’da şato tatili
Ekonomi Haberleri
18 Haziran 2025
blank
Küresel çapta gelen zafer! İstanbul Havalimanı dünya lideri oldu!
Ekonomi Haberleri
18 Haziran 2025
blank
Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi nedir? Kimler başvurabilir?
Ekonomi Haberleri
18 Haziran 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?