Banner Görseli
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: “Erken rezervasyonda geçen senenin rakamlarını yakaladık”
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Emlak Turizm > “Erken rezervasyonda geçen senenin rakamlarını yakaladık”
Emlak Turizm

“Erken rezervasyonda geçen senenin rakamlarını yakaladık”

Turk Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 19 Kasım 2020 10:13
Turk Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
3 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

Vardar, Jolly’nin 2021 Erken Rezervasyon Kampanyası’na ilişkin düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, olağanüstü bir süreçten geçildiğini belirtti.

Bu krizde mucize başardıklarını ifade eden Vardar, ağustos ayına kadar gelen iade, iptal taleplerinin hepsinin iadesini yaptıklarını, ağustos ayından sonra gelen talepleri de bu ay sonlandırmak istediklerini, böylelikle iade, iptal taleplerinin yüzde 100’ünü tamamlamış olacaklarını söyledi.

Vardar, toplam misafirin yüzde 53’ünü ödemelerini başka bir tatilde kullanmak üzere kendilerinde kalmasına ikna ettiklerini, yüzde 47’sinin ise iade sürecini sağlıklı şekilde yönettiklerini ve gereken sorumluluklarını yerine getirdiklerini anlattı.

Geçen seneki erken rezervasyon sayılarını günlük sayılarda yakaladıklarını vurgulayan Vardar, “Bu krizden çıkacaksak hep beraber çıkacağız. Seyahat acenteleri, oteller, hava yolları, misafirler… Tekbaşına bu krizden çıkmak mümkün değil. Bu süreçte bir kişiyle bile davalık olmadık.” diye konuştu.

Vardar, Jolly’nin yurt dışında birçok ülkede partnerler ve alım gücünün olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

“Macaristan’da 6-7 oteli sırf biz dolduruyoruz, Prag’da, Barselona’da biz dolduruyoruz. Türk misafir tatile aç kaldı, sadece bu sene değil, geçen sene de aç kaldı. Bir anda Döviz artışıyla, otellerdeki 2019 doluluklarının artmasıyla, Türk misafir uygun fiyatlara tatil yapamaz hale geldi. Otellerle konuştuğumuzda ‘biz sana bu desteği bu sene veririz ama bir dahaki sene Türk misafire en uygun şartlarla fiyat vereceksin’ diyoruz. Kampanya fiyatlarımız Avrupa fiyatlarının altında. Türk misafir bugünden şubata kadar muhakkak satın almasını yapsın, zaten gitmezse yüzde 100’ünü iade alıyor. Aşı bulunursa Türk turizmi müthiş bir gelişim ile karşılaşacak. Biz hiç olmadığı kadar hazırız. Aşının bulunma ihtimali bile işlerimize olumlu katkı sağladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın sertifika ile ilgili ciddi çalışmalar oldu ve işimize katkı sağladı. Yurt dışından gelen turistlerin Türkiye’de tatil yapmasına bir sebep oldu.”

3 Haziran’da kendisinin yollara çıktığını, 147 otel gezdiğini, bunların 60-70’ini Jolly olarak kendilerinin açtırdığını anlatan Vardar, “Bizim açtırdığımız otellerin yanındaki oteller de açıldı.” dedi.

Vardar, pandemi sürecinde eylül ve ekim aylarını da kazanıldığını belirterek, gelecek sene en güzel kampanyalarını nisan-mayıs, eylül-ekim için yapacaklarını söyledi.

Mete Vardar, 2021 hedefleri için 2019 planlaması üzerinden gideceklerini ifade ederek, “2019’daki kişi sayısını tutturmayı, 2019’daki kişi sayısının üzerine de yüzde 17-23 ciro artışı hedefi koyduk. 2019 rakamlarının üzerine şu anki erken rezervasyon fiyatlarında yaklaşık yüzde 10-20 arasında zam oldu. Yeni ve özel ürünler de kattık.” diye konuştu.

Bayramda iyi hissetmenin adresi: Ela Excellence Resort Belek Ela Excellence’ta her an, iyi hissetmek için tasarlandı
Konyaaltı sahili sezona hazır: 7 kilometrelik hat yenilendi
Konya’daki Kızören Obruğu’na komşu müze otel, 90 bin konuğu ağırladı
Prontotour 2025’i “Cruise Yılı” ilan etti
Keyifli yaz günleri hastalığa dönüşmesin: Yaz mevsiminde çocuklarda en sık görülen 6 sağlık sorunu
ETİKETLENEN:OtelTürkSeneAçVardar

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank Eğirdir ve Beyşehir’de ‘dip suyu’ alarmı!
Sonraki Makale blank Turkish Cargo kıtalar arası kurduğu hava köprüsüyle Kovid-19 aşılarını taşıyor
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
YükleniyorKaydet ve Daha Sonra Devam Et

Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.

Geri Git

Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.

Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.

Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
Altın Emlak Global’de Yapay Zekâ Destekli Yeni Dönem Başladı
Emlak Haberleri
28 Mayıs 2025
blank
Meteoroloji uyardı: Sağanak ve fırtına geliyor! Hangi illerde etkili olacak?
Emlak Gazetesi
28 Mayıs 2025
blank
Avrupa susuz kalabilir! AB’den acil su tasarrufu hamlesi
Emlak Dünyası
28 Mayıs 2025
blank
Ayvalık’ta Maden Adası’nda mahsur kalan 27 kişi kurtarıldı
Emlak Gazetesi
28 Mayıs 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?

Bildirimler