By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Bodrum, Dijital Ekonominin Yeni Başkenti Olmaya Hazırlanıyor
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Emlak Haberleri > Bodrum, Dijital Ekonominin Yeni Başkenti Olmaya Hazırlanıyor
Emlak Haberleri

Bodrum, Dijital Ekonominin Yeni Başkenti Olmaya Hazırlanıyor

Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 20 Ekim 2025 17:36
Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
4 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

12-15 Kasım 2025 Tarihleri arasında yapılacak olan DEF BODRUM 2025 organizasyonunun basın lansmanı, Bodrum Kaymakamı Sayın Ali SIRMALI, Bodrum Belediye Başkanı Sayın Tamer MANDALİNCİ ve Organizasyon Komitesi Başkanı Sayın Merter ÖZDEMİR’in katılımıyla BOTAV’da Bodrum Sanayici ve İş İnsanlarının ve Basının yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi.

blank

Açılış konuşmasını yapan Merter ÖZDEMİR, ‘12–15 Kasım 2025 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz Digital Economy Forum – DefBodrum, Ülke genelinden ve yurtdışından  bir çok  katılımcıyı, 150 den fazla ’den fazla global konuşmacıyı ve dünyanın önde gelen yatırımcılarını Bodrum’da buluşturacak. Bu dört gün boyunca sadece teknolojiyi değil, ekonominin, kültürün, sanayinin, turizmin ve hatta eğitimin dijital geleceğini konuşacağız.Bu forum, Türkiye’nin vizyonunu dünyaya anlatan bir platform olacak. Burada genç girişimcilerle global yatırımcılar tanışacak, uluslararası medya Türkiye’yi konuşacak ve Bodrum artık yalnızca tatil ile değil, dijital ekonomi ile de anılacak.’ dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Sn Tamer Mandalinci yaptığı konusmada, ‘12–15 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek Dijital Ekonomi Forumu – DEF | BODRUM 2025, bir konferansın ötesinde Bodrum’un uluslararası ölçekte bilgi, teknoloji ve yenilik üreten bir merkez olma yolculuğunun başlangıcıdır. Dolayısıyla bu forum; dijital dönüşümden e-ticarete, yapay zekâdan sürdürülebilirliğe, dijital pazarlamadan geleceğin ekonomik modellerine kadar uzanan geniş bir vizyonu tartışmaya açacak ve yine dünyanın farklı ülkelerinden alanında öncü liderleri Bodrum’da ağırlıyor olacağız.Bugün dünyayı şekillendiren güç bilgi, bilgiyi yönlendiren ise vizyondur. ‘ dedi.

Bodrum Kaymakamı Sn Ali SIRMALI ise konuşmasında “Bugün burada, Bodrum’un bu vizyonuna yeni bir sayfa ekleyen çok önemli bir girişimi konuşmak üzere bir aradayız. Digital Economy Forum – DEFBODRUM 2025, yalnızca bir etkinlik değil, dijital dünyanın geleceğini şekillendirecek fikirlerin, iş birliklerinin ve yatırımların doğacağı uluslararası bir platformdur.Bir çok ülkeden binlerce katılımcının bir araya geleceği bu organizasyon, Bodrum’un sadece bir turizm destinasyonu değil, aynı zamanda bir “dijital ekonomi merkezi” olma yolculuğunun da güçlü bir adımıdır” dedi.

Bodrum, 12–15 Kasım 2025 tarihleri arasında dünyanın dijital ekonomideki en önemli isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Valilik, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi ve birçok iş dünyası kuruluşunun desteğiyle hayata geçirilen Digital Economy Forum – DefBodrum 2025, dijital dönüşüm, yapay zekâ, girişimcilik, yatırım, e-ticaret ve yaratıcı ekonomi alanlarında Türkiye’nin bugüne kadar gerçekleştirdiği en kapsamlı uluslararası buluşma olacak.

Dünyanın Kalbi Dört Gün Boyunca Bodrum’da Atacak

Etkinliğin genel koordinatörlüğünü ve tüm organizasyon sürecini TOBB Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nın kurucusu Merter Özdemir yürütüyor. 4 gün boyunca toplamda 10.000’in üzerinde katılımcı ve 300’den fazla global konuşma ve Panel  ile gerçekleşecek DefBodrum, iş dünyası, yatırımcılar, teknoloji devleri, kamu kurumları, akademisyenler ve medya temsilcilerini bir araya getirecek.Forumda; dijital ekonomi, yapay zekâ, finans teknolojileri, e-ticaret, siber güvenlik, turizm teknolojileri, film ve yaratıcı endüstriler gibi birçok başlık ele alınacak.

“DefBodrum, Türkiye’nin Dijital Vizyonunun Sembolü Olacak”

Basın lansmanında konuşan DefBodrum Kurucusu Merter Özdemir, etkinliğin yalnızca bir konferans değil, Türkiye’nin dijital geleceğine yön verecek bir platform olduğunu vurguladı:

“DefBodrum, Türkiye’nin dijital ekonomide söz sahibi olma yolculuğunda atılmış en cesur adımlardan biridir. Burada sadece teknolojiyi değil, ekonominin, kültürün, sanayinin ve turizmin dijital geleceğini konuşacağız.  Bodrum artık yalnızca turizm ile değil, inovasyon ve teknolojiyle de anılacak.”

Kamu Kurumlarından ve Yerel Yönetimlerden Güçlü Destek

Etkinlik, T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Muğla Valiliği, Güney Ege Kalkınma Ajansı, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası ve Marmara Koleji başta olmak üzere birçok kamu ve özel sektör kuruluşunun desteğiyle düzenleniyor. Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Kaymakamı lansmanda yaptıkları konuşmalarda, DefBodrum’un Bodrum’un uluslararası marka değerine büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

Global Düzeyde Tanıtım, Medya ve Networking Fırsatı

DefBodrum, uluslararası medya kuruluşlarının, teknoloji devlerinin ve global yatırım fonlarının da yer aldığı güçlü bir tanıtım kampanyasıyla duyurulacak.

 Etkinlik süresince kurulacak özel paneller, startup sahneleri ve networking alanları, yerli girişimlerin global yatırımcılarla buluşmasına imkân verecek.

Forumun detayları, konuşmacı listesi ve kayıt bilgileri resmî web sitesi www.defbodrum.com adresinde paylaşılmaktadır.

Çin’de konut fiyatlarındaki Şanghay istisnası ile düşüş sürüyor
Bakan Kurum: 500 bin anahtarı daha milletimizle buluşturacağız
Kira yükü ağırlaştı: Bankalar taşınma kredisi vermeye başladı
TOKİ’nin indirim kampanyası sona erdi
Esas Gayrimenkul’e uluslararası arenada 6 ödül
ETİKETLENEN:DEF BODRUM 2025DEF BODRUM

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank Statista verileri: Türk halkı son 20 yılın en mutlu yılını 2011’de yaşadı
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
Yükleniyor

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
Statista verileri: Türk halkı son 20 yılın en mutlu yılını 2011’de yaşadı
Emlak Gazetesi
20 Ekim 2025
blank
22 milyon Amerikalı okyanus turlarına katılacak
Emlak Turizm
20 Ekim 2025
blank
İklim Değişikliği Başkanlığı 16 uzman yardımcısı alacak! İşte kriterler ve başvuru tarihi…
Emlak Gazetesi
20 Ekim 2025
blank
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı yüzlerce konut ve iş yerini satışa çıkarıyor!
Ekonomi Haberleri
20 Ekim 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?