Yangın nedeniyle 6’sı itfaiyeci en az 49 kişinin yaşamını yitirdiği, 300’den fazla kişinin de yaralandığı bildirildi. Bazı yaralıların durumunun kritik olmasından ötürü can kaybının artmasından endişeleniliyor. Bangladeş ordusundan patlayıcı uzmanları itfaiyecilere yardım etmek için çağrılırken, depodaki kimyasalların Hint Okyanusu’na akmasını önlemek için kum torbalı önlem alındı.
Bangladeş’te yangın faciası: En az 49 ölü

Günlük Bültene Kaydolun
Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Yorum yapılmamış
Yorum yapılmamış
Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.
Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.
Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.
Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.