Banner Görseli
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Bakan Kurum: Afete karşı tedbir almak için çalışıyoruz
Paylaşmak
Kayıt olmak
9
Bildiri Show More
Ekonomi Haberleri
Artvin’in Yatırım Cenneti: En Değerli Bölgeler ve Fırsatlar
14 saat önce
Emlak Haberleri
Ardahan’ın Yükselen Değeri: En İyi Bölgeler, Lüks Konutlar ve Yatırım Fırsatları
14 saat önce
Emlak Haberleri
Antalya’nın Yatırım Cenneti: En Değerli Bölgeler, Lüks Konutlar ve Kazançlı Arsalar
15 saat önce
Emlak Haberleri
Amasya’nın Yükselen Değeri: En Prestijli Bölgeler, Lüks Konutlar ve Yatırım Fırsatları
15 saat önce
Emlak Haberleri
Afyonkarahisar Gayrimenkul Rehberi: En Değerli Bölgeler, Lüks Konutlar ve Yatırım Fırsatları
17 saat önce
Emlak Haberleri
Adıyaman’ın Yükselen Değerleri: En Prestijli Bölgeler, Lüks Konutlar ve Yatırım Fırsatları
17 saat önce
Ekonomi Haberleri
Adana’nın Elit Bölgeleri: Lüks Konutlar, Değerli Arsalar ve Yatırım Fırsatları
17 saat önce
Ekonomi Haberleri
Erzincan’ın En Prestijli Bölgeleri ve Lüks Gayrimenkul Fırsatları
17 saat önce
Ekonomi Haberleri
Erzurum’un En Prestijli Bölgeleri: Lüks Konutlar ve Yatırım Değerli Arsalar
17 saat önce
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Emlak Haberleri > Bakan Kurum: Afete karşı tedbir almak için çalışıyoruz
Emlak Haberleri

Bakan Kurum: Afete karşı tedbir almak için çalışıyoruz

Turk Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 7 Nisan 2023 10:38
Turk Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
13 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği 11 ilde ve deprem riski taşıyan İstanbul öncelikli olmak üzere tüm Türkiye sathında uygulanacak bir afet yönetim programı olan Ulusal Risk Kalkanı Modeli için sahadaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının öncülüğünde, bugüne kadar deprem ve iklim değişikliğine bağlı afetlerin yönetimi konusunda ülkemizde yapılan en kapsamlı çalışmayı yürüten Ulusal Risk Kalkanı Modeli Bilim Kurulu; deprem, sel, heyelan gibi afetlere karşı Türkiye’nin direncini artırma hedefiyle, 7 Nisan Cuma günü saat 15.00’de İstanbul Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde bir kez daha toplanıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un da katılacağı toplantı özelinde kapanış konuşması da kamuoyuyla paylaşılacak. Çalışmalarına 3 Mart tarihinde başlanan proje kapsamında yapılan hazırlıkların, nisan ayı sonuna kadar, kamuoyuna sunulması hedefleniyor.?

blank

“RİSK KALKANI BİLİM KURULU SAHAYA İNDİ”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 31 Mart-3 Nisan tarihleri arasında düzenlediği saha gezisine katılan Bilim Kurulu, deprem bölgesinde bulunan 11 ilde, sahadaki mevcut durum üzerine incelemelerde bulundu. Bakanlığın Gaziantep’te bulunan Koordinasyon Merkezi’nde de çalışmalar gerçekleştiren Kurul, çalışma konularına ve uzmanlığa göre ayrılan 13 alt kurulu ile deprem bölgesinde ortaya çıkan durumu, sosyal politikalardan, hasar tespitine, enkaz kaldırma ve atık yönetiminden, zemin değerlendirmeye kadar ele alıyor. Deprem bölgesinde kalkınma sürecinin devamlılığını sağlayacak adımlar konusunda da çalışan Bilim Kurulu, diğer yandan tarihi ve kültürel mirasın taşıyıcısı olan mimari eserlerin korunması ve restorasyonu için de incelemeler başlattı. Uzmanlar, sahada elde edilen verilerin, Risk Kalkanı Modeli kapsamında tüm Türkiye’de meydana gelebilecek depremler ve olası İstanbul depremine karşı alınacak önlem ve yönetim esaslarının oluşturulmasında önemli bir ders niteliği taşıdığını ifade ettiler.

?

blank

“KÜLTÜR VARLIKLARININ KARŞILAŞABİLECEĞİ RİSKLER TANIMLANIYOR, YENİLİKÇİ YAPIM SİSTEMLERİ TEMEL ALINIYOR”

Bakan Murat Kurum, üçüncü kez toplanacak Ulusal Risk Kalkanı Modeli Toplantısı öncesi resmî sosyal medya hesabından, Hatay’da bilim insanlarının enkaz alanlarında yaptığı incelemeleri özetleyen bir video paylaştı. Enkaz başında yapıları inceleyen uzmanların görüşlerine yer verilen videoda, yenilikçi yapım sistemlerinin temel alındığı ve acil müdahalelere devam edildiği bilgisi de paylaşıldı.

Risk Kalkanı Modeli Üyesi Oğuz Cem Çelik, “Depremde zarar gören kentlerin, Hatay da dâhil olmak üzere yeniden yapılaşmasında kullanılabilecek yenilikçi yapım sistemleri üzerine görüşlerimizi iletiyoruz.” ifadelerine yer verirken, Risk Kalkanı Modeli Üyesi Prof. Dr. Zeynep Gül Ünal da acil müdahale ve iyileştirme çalışmaları aşamasının devam ettiği bilgisini vererek, “Bu aşamada özellikle kültür varlıklarının karşılaşacağı risklerin tanımlanması, daha sonraki aşamalarda da ileride oluşabilecek risklerin yönetilebilmesi için tüm problemlerin net olarak ortaya konulması gerekiyor.” açıklamalarında bulundu.

Risk Kalkanı Modeli Üyesi Prof. Dr. Kadir Güler de, “Burada zaten izolatörlerin tespiti için oldukça rijit kolonlar inşa edilmiş durumda. Hastane yapılarında özellikle deprem aktivitesinin çok fazla olduğu bölgelerde isabetli bir tercih. Tasarım açısından gayet uygun. Hastanenin servis vermesi de hiç kesintiye uğramadan devam ettirilmiş.” tespitinde bulundu.

Risk Kalkanı Modeli Üyesi olan Japon Yüksek Mimar ve Yüksek İnşaat Mühendisi Yoshinori Moriwaki de videoda görüşlerine yer verilen uzmanlardan oldu. Kolon ve beton incelemelerinde bulunan Moriwaki, inşaat enkazındaki sıkıntıları tespit ederek gerekli bilgileri verdi.

Bakan Kurum, paylaştığı mesajında, “Yükselen Anadolu’muz için tüm dünyaya örnek olabilecek bir çalışmayla Ulusal Risk Kalkanı Modeli çatısında bilim insanlarımızla her türlü afete karşı tedbirler için çalışıyoruz. Kurul üyelerimiz deprem bölgesinde saha incelemesi yaptı. Yarın yapacağımız toplantıyla izlenimlerini, yapacaklarımızı konuşacağız!” ifadelerine yer verdi.

?

blank

“AFET YÖNETİMİNDE İSTANBUL VE TÜRKİYE GENELİ İÇİN BUGÜNE DEK YAPILAN EN KAPSAMLI PROGRAM”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bilimin ışığında hazırlanan Ulusal Risk Kalkanı Modeli’nin tüm dünya için örnek bir çalışma olacağını belirtti. Kurum sözlerine şöyle devam etti:

“Bu ne ilk ne de son deprem. Çünkü ülkemiz bir deprem bölgesi. Dahası iklim değişikliğine bağlı olası afet senaryolarına açık bir coğrafyayız. Ama depremin ve diğer olası doğal afetlerin öncesi-sırası ve sonrasında atılacak doğru adımlarla çok daha az etkilenmek ve kayıpları en aza indirmek mümkün. Hazırlıklarımızı bilimin yol göstericiliğinde yapmak, her türlü afete yönelik tedbirlerimizi almak, birer kriz yönetim planı çıkarmak için çok değerli bilim insanlarımız, uzmanlarımız ve yöneticilerimizle çalışıyoruz. Ulusal Risk Kalkanı Modeli tüm bu yönleriyle, büyük ülke Türkiye’ye yakışan, 360 derece düşünülmüş, eksiklerimizi gideren, aldığımız dersleri yansıttığımız, tüm halkımızın huzur ve güven içinde yaşamasını sağlayacak dev bir projedir.

Bakan Kurum, deprem bölgesinde halkın en öncelikli gündemi olan barınma ihtiyacını çözmek üzere toplam 650 bin konutun inşasını öngören Yükselen Anadolu Projesi ve depremden ağır bir şekilde etkilenen 4 kent merkezinin kalkınma öncelikli kentsel dönüşümünü sağlayacak projelerin üretildiği Kalkınma Öncelikli Kentleşme (KÖK) Çalıştayları ile hızlı ve etkin bir sürece girdiklerini belirtti.Bakan Murat Kurum, “Yükselen Anadolu, KÖK çalışmaları ve Ulusal Risk Kalkanı projelerimiz, hem Türkiye’mizin hem de büyük bir deprem riskiyle karşı karşıya olan İstanbul halkının geleceğe güvenle bakmasını sağlayacak bir çözüm reçetesi olarak hazırlanmaktadır.” ifadelerini kullandı.

BİLGİ NOTU: “RİSK KALKANI MODELİ BİLİM KURULU NASIL YAPILANIYOR?”

Ulusal Risk Kalkanı Modeli Bilim Kurulu, toplam 158 üyeden ve 13 alt kuruldan oluşuyor. Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin öğretim üyeleri, kamu ve kamuya bağlı kuruluşlardan yöneticiler, mimarlar ve Bakanlık yetkilileri proje için bir arada çalışıyor. Kurul’da inşaat, jeoloji, maden, çevre, endüstri, ziraat mühendisliği gibi alanlardan isimlerin yanında şehir-bölge planlama, sosyoloji, psikoloji, tarih, iletişim, sağlık, hukuk gibi birçok farklı disiplinden uzmanlar da yer alıyor. Bilim Kurulu çatısı altında yer alan 13 alt kurulun başlıkları ise şöyle:

Destek Hizmetleri ve Sosyal Politikalar Kurulu, Hasar Tespit Kurulu Deprem ve Yer Bilimleri Kurulu Şehirleri İnşa ve İhya Kurulu, Kentsel ve Kırsal Dönüşüm Kurulu, Enkaz ve Atık Yönetimi Kurulu, Yeni Yapı Teknolojileri Kurulu, Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Akıllı Şehirler Kurulu, Mekânsal Planlama Kurulu, Tarihi ve Kültürel Miras Kurulu, Kentsel ve Kırsal Altyapı Kurulu, Kriz Yönetimi ve İletişim Kurulu, İklim Dostu Yeşil Dönüşüm Kurulu. Bakan Murat Kurum’un başkanlık ettiği Bilim Kurulu’nun üyeleri arasında kamuoyunun yakından tanıdığı isimler de var. Deprem ve yer bilimleri alanlarının yakından takip edilen akademisyenleri Prof. Dr. Naci Görür, Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Prof. Dr. Cenk Yaltırak’ın yanı sıra Tarihçi ve Yazar Murat Bardakçı, Yüksek Mimar ve İnşaat Mühendisi Yoshinori Moriwaki de kurulun üyeleri.

Ulusal Risk Kalkanı Modeli üçüncü toplantısında, alınan ve uygulamaya konulacak kararlar da açıklanacak.

blank

ULUSAL RİSK KALKANI MODELİ VE KURULLARIN GÖREV TANIMLARI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı olarak sosyal konuttan kentsel dönüşüme, altyapı yatırımlarından millet bahçelerine, iklim değişikliğiyle mücadeleden çevre politikalarına ve sıfır atık konusuna kadar tüm alanlardaki çalışmalar bilimin ışığında yürütülüyor. Bu amaçla Ulusal Risk Kalkanı Modeli, topraklarının büyük bir kısmı deprem riski altında olan Türkiye’nin deprem, sel, heyelan, yangın gibi iklim krizinden kaynaklanan diğer bütün afetlere karşı hazırlıklı olması ve 6 Şubat depremlerinden hareketle afetlerle mücadele kapasitesinin her anlamda geliştirilmesi amacıyla kurgulandı. Model, ülkemizin afetlere dirençli şehirlere sahip olması amacıyla hayata geçirildi.

İlk anlardan bu zamana kadarki süreçte yürütülen çalışmalarda, deprem sonrası afet bölgesinde bulunan şehirlerimizin yeniden ihya ve inşası süreçleri, bilim insanlarımızın ve üniversitelerimizin katkıları ve destekleri ile bütüncül bir perspektifle devam ettirildi.

81 şehrin tamamına direnç katma hedefiyle oluşturulan Ulusal Risk Kalkanı Modeli kapsamında, kurulların görev alanları da tanımlandı. Görev alanları, risk yönetimi ve kriz yönetimi aşamaları dikkate alınarak belirlendi. Kurullarda; jeolojiden jeofiziğe, şehir bölge planlamadan inşaat mühendisliğine, mimarlıktan tarihe, hukuktan sosyolojiye, iktisattan afet yönetimine kadar birçok alanda bilim insanları yer alıyor.

13 kurulun kuruluş gerekçesi ve görevleri, aşağıdaki gibi tanımlanıyor:

  1. Destek Hizmetleri ve Sosyal Politikalar Kurulu: Afetler meydana geldikten sonra yürütülmesi gereken en önemli hizmetlerin başında hiç şüphesiz arama-kurtarma, ilk yardım, gıda ve geçici barınma hizmetleri gelmektedir. Bu süreç afet yönetimi açısından oldukça kritiktir. Büyük bir iş birliği ve koordinasyon gerektirir. Böylece bu kurulumuz AFAD’la birlikte afetlere müdahale kapasitemizi geliştirme konusunda önemli bir rol üstlenecek.
  2. Deprem ve Yer Bilimleri Kurulu: Bu kurulumuz aktif fay hatları üzerinde yer alan ülkemizin yer bilimleri açısından incelenmesini, yerleşime uygun olup olmadığının tespitini, zeminin depremlere karşı sağlam, güvenli ve hazırlıklı olup olmadığını belirleyecek.
  3. Hasar Tespit Kurulu: Ülkemizdeki tüm yapı stokunun afetlere karşı dayanıklı olup olmadığının tespitini, afetin meydana geldiği bölgelerdeki hasar tespit çalışmalarının risk yönetim sürecine uygun bir şekilde yürütülmesi konusundaki stratejileri belirleyecek.
  4. Enkaz ve Atık Yönetimi Kurulu: Afet sonrasında başta yıkıntı atıkları olmak üzere çok sayıda atık türü ortaya çıkmaktadır. Bu atıkların insan ve çevre sağlığına zarar vermeyecek şekilde imha edilmesi ve geri dönüşüme tabi tutulması konusunda çalışmalar yürütecek.
  5. Şehirleri İnşa ve İhya Kurulu: Afetle birlikte şehirlerimizde meydana gelen tahribatı giderecek, TOKİ’mizle geçici ve kalıcı konutlar yapacak, şehirlerimizin yeniden inşası için gerekli olan bilimsel çalışmaları yürütecek.
  6. Kentsel ve Kırsal Dönüşüm Kurulu: Dirençli şehirlerin inşası yolunda kentsel dönüşüm stratejilerini her şehrin kendi kimliğine göre belirleyerek; şehirlerin özgün kimliklerini koruyacak çalışmalar yapacak.
  7. Mekânsal Planlama Kurulu: Afetlere duyarlı planlama yaklaşımlarının geliştirilmesine, yeni şehircilik çalışmalarında planlama sürecinin bir bütün olarak değerlendirilmesine, Türkiye Mekânsal Stratejik Planı çalışmalarına katkı sağlayacak.
  8. Yeni Yapı Teknolojileri Kurulu: Afet riskli bölgelerdeki konutlar başta olmak üzere tüm yapıların yeni yapı teknolojileri ışığında sağlam ve güvenli bir şekilde inşa edilmesini sağlayacak.
  9. Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Akıllı Şehirler Kurulu: Depremden zarar gören illerimizin yeniden inşa ve ihya sürecinde teknolojinin bütün imkânlarını dijital ortamda sahaya yansıtacak, şehirlerimizde akıllı teknolojilerin daha etkin kullanılmasını sağlayacak.
  10. İklim Dostu Yeşil Dönüşüm Kurulu: Afet bölgesindeki yeni şehircilik çalışmalarımızı iklim dostu yeşil dönüşüm vizyonu çerçevesinde hayata geçirecek, bütün şehirlerimizi iklim krizine karşı dirençli hale getirecek.
  11. Kentsel ve Kırsal Altyapı Kurulu: Deprem bölgesinde ulaşımdan kanalizasyona, içme suyundan enerjiye kadar tüm altyapı çalışmalarını tamamlayacak. Bunun yanı sıra tüm yerleşim yerlerimizin altyapısını afetlere dirençli hale getirecek.
  12. Tarihi ve Kültürel Miras Kurulu: Afet sonrasında kadim şehircilik geleneklerimizi temsil eden, istiklal mücadelemizin öncü şehirleri başta olmak üzere sahip olduğumuz tarihi ve kültürel zenginlikleri ecdadımızın aziz hatırasına sadık kalarak ihya edecek, şehirlerimizi kendi değerleriyle ayağa kaldıracak.
  13. Kriz Yönetimi ve İletişim Kurulu: Afet sürecinde kamuoyunun doğru bilgilendirilmesini, etkin iletişim kanallarının kurulmasını, kriz yönetim sürecinin başarılı bir şekilde yürütülmesini sağlayacaktır.

BAKAN KURUM’DAN ANKARA’DAKİ DEPREMZEDE AİLELERE ZİYARET

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Ankara’ya yerleşen aileleri ziyaret edip, sohbet etti.

Bakan Kurum, dün akşam deprem bölgesinden gelip Mamak’ta yerleşen İlhan, Ertürk ve Hocaoğlu ailelerini evlerinde ziyaret etti. Depremzedeler, yıkılan evlerinin yerine yapılan konutlara ilişkin Kurum’a sorular sordu. Kurum, evlerin 1 yıl içinde bitip bitmeyeceğini soran Tacettin İlhan’a “319 bin konutu mayısın sonuna kadar başlatmayı hedefliyoruz. 319 bin konutu yaptıktan sonra da etap etap diğerlerini yapacağız. Malatya’da daha önce yaptık ve teslim ettik. En kısa sürede yapıp, teslim edeceğiz” dedi.

Adıyaman’dan gelen 8 kişilik Ertük ailesinden İkbal Ertürk de Kurum’un ziyareti sırasında gözyaşlarına hakim olmadı. Ertürk, depremde ölen annesi ve ablasının mezarlarını ziyaret etmek istediğini söyledi. Kurum, “Ne zaman gitmek istiyorsanız; sizi götürelim. Araç tahsis edelim, ne zaman istiyorsanız gidin, gelin” diye konuştu.

Kurum ayrıca İkbal Ertürk’e öğrenim bursu verilmesi talimatı verdi. Ertürk’ün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmek isteğini de dinleyen Kurum, “Cumhurbaşkanımız ile İkbal’i buraya geldiklerinde buluşturalım” dedi. Kurum, son olarak Hatay’da depremden etkilenerek Ankara’ya gelen 12 kişilik Hocaoğlu ailesini ziyaret edip, depremden sonra doğan Aysima bebeğe taktı.

 

Yükselen Anadolu’muz için
tüm dünyaya örnek olabilecek bir çalışmayla Ulusal Risk Kalkanı Modeli çatısında
bilim insanlarımızla
her türlü afete karşı tedbir almak için çalışıyoruz.

Kurul üyelerimiz deprem bölgesinde saha incelemesi yaptı.
Yarın yapacağımız toplantıyla onların… pic.twitter.com/619a59VGxO

— Murat KURUM (@murat_kurum) April 6, 2023

Ardahan’ın Yükselen Değeri: En İyi Bölgeler, Lüks Konutlar ve Yatırım Fırsatları
Antalya’nın Yatırım Cenneti: En Değerli Bölgeler, Lüks Konutlar ve Kazançlı Arsalar
Amasya’nın Yükselen Değeri: En Prestijli Bölgeler, Lüks Konutlar ve Yatırım Fırsatları
Afyonkarahisar Gayrimenkul Rehberi: En Değerli Bölgeler, Lüks Konutlar ve Yatırım Fırsatları
Adıyaman’ın Yükselen Değerleri: En Prestijli Bölgeler, Lüks Konutlar ve Yatırım Fırsatları

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank ‘Konutta tabela fiyatı arttı işlem hacmi düştü
Sonraki Makale blank Meteoroloji’den deprem bölgesi için yağış uyarısı
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
YükleniyorKaydet ve Daha Sonra Devam Et

Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.

Geri Git

Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.

Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.

Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
Artvin’in Yatırım Cenneti: En Değerli Bölgeler ve Fırsatlar
Ekonomi Haberleri
14 Temmuz 2025
blank
Adana’nın Elit Bölgeleri: Lüks Konutlar, Değerli Arsalar ve Yatırım Fırsatları
Ekonomi Haberleri
14 Temmuz 2025
blank
Erzincan’ın En Prestijli Bölgeleri ve Lüks Gayrimenkul Fırsatları
Ekonomi Haberleri
14 Temmuz 2025
blank
Erzurum’un En Prestijli Bölgeleri: Lüks Konutlar ve Yatırım Değerli Arsalar
Ekonomi Haberleri
14 Temmuz 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?

Bildirimler