Banner Görseli
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Alman turizmciler, alınan tedbirlerden memnun
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Ekonomi Haberleri > Alman turizmciler, alınan tedbirlerden memnun
Ekonomi Haberleri

Alman turizmciler, alınan tedbirlerden memnun

Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 5 Haziran 2020 15:43
Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
3 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

Almanya Seyahat Acenteleri Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig ve Almanya’nın önde gelen tur operatörlerinden FTI Grup, Türkiye’de turizm bölgelerinde alınan Kovid-19 tedbirlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

FTI Grup basın ofisinden yapılan açıklamada, ülkedeki seyahat uyarısının, 15 Haziran itibarıyla Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin yanı sıra İngiltere, İzlanda, Norveç, İsviçre ve Liechtenstein için kaldırılacağından memnuniyet duyulduğu belirtilerek, bunun ülkede yaz tatili dönemi başlamadan önce atılan önemli ilk adım olduğu kaydedildi.

Türkiye’nin önemli tatil destinasyonları arasında yer aldığı ve Almanlar tarafından sıkça tercih edildiği hatırlatılan açıklamada, Alman hükümetinin seyahat yasağı noktasında bu durumu da göz önünde bulundurması gerektiği vurgulandı.

Açıklamada, Türkiye’de havalimanları, destinasyon yönetim şirketleri ve otellerin her zaman profesyonelce çalıştığı ve son haftalarda hijyen konusunda sıkı önemler geliştirdiği vurgulanarak, “Tatilcilerin, maske takma gibi düzenlemelere uyduklarında Türkiye’de dertsiz ve huzurlu bir dönem geçireceklerinden eminiz.” ifadesi kullanıldı.

FTI Grup’un sahip olduğu otellerde de misafir ve çalışanları koruyacak CLEAN 2.0 adlı bir hijyen konsepti geliştirildiği bilgisi paylaşıldı.

“Almanların tatillerini Türkiye’de geçirmelerinden memnun oluruz”

DRV Başkanı Fiebig de seyahat uyarısının kaldırılacak olmasının doğru bir adım olduğunu belirtti.

Şu aşamada Avrupa dışındaki ülkelerin de göz önünde bulundurulması gerektiğini vurgulayan Fiebig, “Oralarda da salgının gidişatı, vaka sayısı ve sağlık sisteminin durumunu değerlendirmek lazım. Eğer tablo olumluysa oralarda da tatil yapılmasına izin verilebilir.” ifadelerini kullandı.

Hijyen ve mesafe kurallarının geliştirilmesinin turizmin yeniden açılmasının temelini oluşturacağını vurgulayan Fiebig, şunları kaydetti:

“DRV olarak yaz aylarında seyahatlerin nasıl yeniden mümkün olabileceğini göstermek için bir önlemler kataloğu geliştirdik ve Alman hükümetine sunduk. Sağlık için gerekli koşullarda turizmi mümkün olan en kısa sürede yeniden canlandırmak için benzer konseptler üzerinde turizm bölgelerinde de yoğun şekilde çalışılıyor. Bu konuda Türkiye Turizm Bakanı ile de görüşmeler yapıyorum. Türkiye çoktan kapsamlı önlemler geliştirdi ve hatta bunları bağımsız tarafa, Alman TÜV şirketine inceletti.”

Siyasi düzeyde de görüşmeler yapıldığını ve bunun da “iyi bir sinyal olduğunu” kaydeden Fiebig, “Almanların yaz tatilini Türk sahillerinde geçirmelerinden çok memnun oluruz.” ifadesini kullandı.

Fiebig, Türkiye’nin iyi fiyat ve performans kalitesi nedeniyle özellikle aileler tarafından tercih edildiğini anımsattı.

Seyahat uyarısı 15 Haziran’da kalkıyor

Almanya, Kovid-19 nedeniyle mart ayında uygulamaya koyduğu seyahat uyarısını 15 Haziran’dan itibaren AB ülkelerinin yanı sıra İngiltere, İzlanda, Norveç, İsviçre ve Liechtenstein için kaldırma kararı almıştı.

Dışişleri Bakanlığının bu ülkeler için seyahat uyarısı yerine seyahat bilgilendirmesi uygulamasına geçeceği, Avrupa dışındaki diğer ülkeler içinse değerlendirmenin bir sonraki adımda yapılacağı ve bu konuda AB Komisyonunun alacağı kararın beklendiği açıklanmıştı.

Artvin’in Yatırım Cenneti: En Değerli Bölgeler ve Fırsatlar
Adana’nın Elit Bölgeleri: Lüks Konutlar, Değerli Arsalar ve Yatırım Fırsatları
Erzincan’ın En Prestijli Bölgeleri ve Lüks Gayrimenkul Fırsatları
Erzurum’un En Prestijli Bölgeleri: Lüks Konutlar ve Yatırım Değerli Arsalar
Van’ın En Prestijli Bölgeleri ve Lüks Emlak Yatırımları: Fiyatlar, Fırsatlar ve Trendler
ETİKETLENEN:Kovid-19Alman turizmcilerkorona tedbirleriAlmanya Seyahat Acenteleri BirliğiTatilTurizm

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank Konutta ‘düşük oranlı kredi’ fırsatçılığı
Sonraki Makale blank Rize-Artvin Havalimanı’nda çalışmalar sürüyor
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
YükleniyorKaydet ve Daha Sonra Devam Et

Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.

Geri Git

Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.

Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.

Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
Ardahan’ın Yükselen Değeri: En İyi Bölgeler, Lüks Konutlar ve Yatırım Fırsatları
Emlak Haberleri
14 Temmuz 2025
blank
Antalya’nın Yatırım Cenneti: En Değerli Bölgeler, Lüks Konutlar ve Kazançlı Arsalar
Emlak Haberleri
14 Temmuz 2025
blank
Amasya’nın Yükselen Değeri: En Prestijli Bölgeler, Lüks Konutlar ve Yatırım Fırsatları
Emlak Haberleri
14 Temmuz 2025
blank
Afyonkarahisar Gayrimenkul Rehberi: En Değerli Bölgeler, Lüks Konutlar ve Yatırım Fırsatları
Emlak Haberleri
14 Temmuz 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?