Banner Görseli
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Aközer: ‘Hedefimiz MIPIM Türkiye’nin yapılması’
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Emlak Haberleri > Aközer: ‘Hedefimiz MIPIM Türkiye’nin yapılması’
Emlak Haberleri

Aközer: ‘Hedefimiz MIPIM Türkiye’nin yapılması’

Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 29 Kasım 2019 12:32
Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
3 Min. Okuma
Yonca Aközer
ALKAŞ GENEL MÜDÜRÜ YONCA AKÖZER: "HEDEFİMİZ MIPIM TÜRKİYE'NİN YAPILMASI" AKÖZER, "GAYRİMENKUL'ÜN BÜYÜK BULUŞMASI-RE360" İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Paylaşmak

Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközar, 10-11 Aralık tarihlerinde İstanbul’da üçüncüsü gerçekleştirilecek olan “Gayrimenkul’ün Büyük Buluşması-RE360” öncesi değerlendirmelerde bulundu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği ve MIPIM’in stratejik ortaklığında üçüncüsü düzenlenecek olan RE360’ta sektörün meselelerinin ele alınacağını söyleyen Aközer, kritik gelişmelerin yorumlandığı ve yeni döneme dair değerlendirmelerin alındığı bir etkinlik olacağını ifade etti.

İçindekiler
“Hedefimiz MIPIM Türkiye’nin yapılması”“Konularımızı seçerken hem lokal hem de global konulardan bahsettik”“Sektör faizlerin düşmesi ile biraz daha ivme kazandı”

“Hedefimiz MIPIM Türkiye’nin yapılması”

RE 360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması etkinliğinde sektörün tüm sorunlarının konuşulacağını ifade eden Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, “10-11 Aralık’ta yapacağımız RE360 Gayri Menkulün Büyük Buluşması. Aslında yola çıkışımızı biliyorsunuz. MIPIM Fuarının Alkaş olarak Türkiye temsilcisiyiz. MIPIM Fuarı’nın uluslararası başka ülkelerde de daha küçük MIPIM’ler yapılıyor. Biz de MIPIM Türkiye’yi yapabilmek adına, aslında RE360 Konferansı ile gayrimenkulü bir araya getiriyoruz. Hedefimiz MIPIM Türkiye’nin yapılması. 2020 ya da 2021’de MIPIM Türkiye’nin burada da aynı İngiltere ve Hong Kong’da yapıldığı gibi yapılabilmesi. Hedefimiz bu yıl bine yakın katılımcı ile oradaki gayrimenkulün tüm paydaşlarının bir araya gelmesi. Aslında hepimizin ortak akılla Türkiye’nin lokomotif sektörü olan gayrimenkul sektörünün ilerlemesine, vizyonunun gelişmesine, uluslararası platformlarla tanışmasını hedefliyoruz” diye konuştu.

“Konularımızı seçerken hem lokal hem de global konulardan bahsettik”

“RE360 iki günlük konferans gibi görünse de sektörün paydaşları ile bir araya geldiği için iş birliği de ortaya çıkıyor” diyerek konuşmasına devam eden Aközer, “Sektördekilerin birbirleri ile tanışması, o iş birliğine, ortak akıla hizmet etmesi çok önemli. Bu yıl da konularımızı seçerken hem lokal hem de global konulardan bahsettik. Dünyadaki ilk 50 düşünür arasında Mr. Anders etkinliğimize katılacak. Biraz da uçuk kaçık bir konuşmacımız. Türkiye’de ve dünyadaki teknolojinin aslında beyinlerimizi nasıl formatlayacağını ve teknolojiyi bugün görmezden gelen firmaların gerçekten geride kalacağını çok çarpıcı bir şekilde aktaracak” şeklinde konuştu.

“Sektör faizlerin düşmesi ile biraz daha ivme kazandı”

Son üç ay da gayrimenkul sektörünün pozitif şekilde gittiğini ifade ederek konuşmasını sürdüren Aközer, “Geçen gün yine bir toplantıdaydım. Sektör paydaşları ve sektör firmalarıyla. Sektör bu faizlerin düşmesi ile biraz daha ivme kazandı. Biz de hazır bu ivmeyi kazanmışken birbirleri ile tekrar iletişime geçebilsinler, öğrenebileceklerimizi öğrenelim, bazı başarı ve başarısızlık hikayelerini dinleyelim ki daha hızlı yol alabilelim. Burada önemli olan o birlikte daha doğru pazarlamamız gerektiğini, yani hem İstanbul hem Türkiye adına elimizdeki potansiyeli dışarıya aktarırken çok daha güçlü markalaşma çok daha güçlü pazarlama yoluna gitmemizin altını çizeceğiz. Bu sene DEİK ile bir iş birliğimiz var. 20 STK organizasyonumuzu destekliyor. Bunların arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız da var. 20 STK’nın desteklediği, gayrimenkulün patronlarının, sektör paydaşlarının katıldığı bir konferansta hem bilgi olacak, hem birbirimiz arasındaki iş birliği olacak. Bu sene Kıbrıs’tan bir heyetimiz olacak. Afrika’dan bir konuşmacımız gelecek. DEİK ile olan iş birliklerimizde uluslararası katılımcı konusunda bu sene ilk adımı attık. Önümüzde de uzun bir yol var ve o uzun yolda da amacımız uluslararası yatırımcı gözüyle de Türkiye algısını aslında daha da ileriye götürmek” ifadelerini kullandı.

 

İHA

arsaVev, Sadece 500 Bin TL’den Başlayan Peşinatla Ev Sahibi Yapıyor
Düşler Vadisi Riva: Şehrin Kalbinde Doğayla İç İçe Masalsı Bir Yaşam Fırsatı!
Lal Gayrimenkul Değerleme, şirketlerin stratejik büyüme planlarına rehberlik ediyor
Mount Anvil Londra’da Lüks Yaşamı Yeniden Tanımlıyor: The Verdean ve Chelsea Botanica Sakinlerine Kapılarını Açtı
İzmir’de Konut Yatırımı: Azmi Sarıbay’dan Güvenli ve Hızlı Geri Dönüşün Pusulası
ETİKETLENEN:Yonca AKÖZERAlkaşAlkaş FuarcılıkAlkaş Genel Müdürü Yonca Aközer

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank Şehir Hastaneleri’ne bugüne kadar ne kadar harcama yapıldı?
Sonraki Makale Kanal İstanbul Kanal İstanbul’un 9 yıllık serüveni
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
YükleniyorKaydet ve Daha Sonra Devam Et

Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.

Geri Git

Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.

Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.

Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
Babalar Günü İçin Novo’da Yatırım Zamanı
Sektörden
13 Haziran 2025
blank
Yabancı turist oranı nisanda yüzde 41,12’ye yükselerek rekor kırdı
Ekonomi Haberleri
13 Haziran 2025
blank
Her an kırılabilir… Türkiye’de ‘deprem üretme zamanı gelmiş’ 30 fay belirlendi
Sektörden
13 Haziran 2025
blank
Piyasalar Faiz İndirimi Bekliyor
Ekonomi Haberleri
13 Haziran 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?