By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Yüzde 100 yerli sermayeli MODSİS, tiny house üretiminde Türkiye’de ve Avrupa’da tek.
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Emlak Haberleri > Yüzde 100 yerli sermayeli MODSİS, tiny house üretiminde Türkiye’de ve Avrupa’da tek.
Emlak Haberleri

Yüzde 100 yerli sermayeli MODSİS, tiny house üretiminde Türkiye’de ve Avrupa’da tek.

Turk Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 5 Aralık 2024 11:44
Turk Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
3 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

MODSİS Modüler Yapı Sistemleri, tek modülde Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük karavanının üreticisi konumunda bulunuyor.

Türkiye’nin adet bakımından en büyük ‘tiny house’ üreticilerinden biri olan MODSİS Modüler Yapı Sistemleri, yerli ve yabancı rakiplerini geride bırakıyor. MODSİS, sadece özel izinlerle üretilebilen ve tek modülde dört metre genişlik ve 24 metre uzunluktaki plakalı ve ruhsatlı karavan statüsüne sahip tiny house’ların üretim belgelerini elinde bulunduruyor. MODSİS, bu özellikteki ürünlerini yurt içinde ve Avrupa’da satabilen tek şirket olma özelliği taşıyor.

Türkiye’nin adet bakımından en büyük ‘tiny house’ üreticilerinden olan MODSİS Modüler Yapı Sistemleri, barınma ihtiyacına doğada lüks konut sahibi olma alternatifiyle yanıt verirken aynı zamanda Avrupalı rakipleriyle de yarışıyor.

Bireyler ve oteller için ürettiği tasarımlarla doğada lüks yaşam için çok sayıda alternatif sunan MODSİS, hiçbir Avrupa ülkesinde olmayan özel üretim belgelerine sahip bulunuyor. Sadece bazı özel izinlerle üretilebilen tiny house’ların üretim belgelerini elinde bulunduran MODSİS, bu şekilde 24 metre uzunluk ve 4 metre genişlik özelliklerinde ürün yapabilmeye imkanına sahip bulunuyor. Bu benzersiz belgeleriyle Avrupa’ya plakalı ruhsatlı ve karavan statüsünde ürün satabilen MODSİS, bu anlamda Avrupa’da tek olma özelliği taşıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren MODSİS Modüler Yapı Sistemleri Yönetim Kurulu Eş Başkanı Ahmet Erdal Çakır, doğanın öneminin fark edilmesiyle birlikte sadece konut edinmede değil tatil seçimlerinde de insanların doğanın içinde olmayı tercih ettiğinin altını çizdi.

Çakır “Yüzde 100 yerli sermayeyle ürettiğimiz ‘tiny house’larımızla farklı ihtiyaçlara yönelik çok alternatifli ürünler sunuyoruz. Bir konuta değerinin çok üzerinde rakamlar ödemek istemeyen yatırımcı, elindeki nakit parasını doğayla iç içe olan farklı yatırım araçlarında değerlendirme yolunu seçiyor.

MODSİS olarak, 12 tona kadar üretim izni veren ‘O4’ belgesine sahibiz. Şimdilerde bu rakamı daha da yukarıya çekecek olan kapsam genişletme çalışmasıyla beraber bunu 24 tona çıkartıyoruz.

Ayrıca daha önce aldığımız 24 metre uzunluk ve 4 metre genişlik standartlarında ürün yapabilmeye imkan veren ve kimsede olmayan bir belgemiz var. Tüm bunlarla beraber Avrupa’ya ürün satabilir duruma gelmiş bir markayız. Bu anlamda Avrupa’da tekiz. Ayrıca üretim tekniklerimiz de onlardan farklı. Örneğin; biz TIR’ların alt yapısına sahip olan güçlü ve dayanıklı şaseler kullanıyoruz. Avrupa’da da bizim niteliğimizde tiny house yapan bir firma yok. Onlar geleneksel, bungalov mantığıyla çalışıyorlar. Tek modülde Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük plakalı ve karavan ruhsatlı üreticisi konumundayız.

Turizm sektörüne de hizmet veriyor

Öte yandan; rahatlama, doğayla bütün olma ihtiyaçlarını tatil konseptlerinde de karşılamak isteyenler, doğada pratik, basit ama lüks konforu tercih eder hale geldi. Tatil tercihleri tiny house evlerden oluşan otel konseptine ilgi artınca turizm sektörüne de hizmet vermeye başladık. Kocaeli Dilovası’nda konumlanan fabrikamızda ultra lüks mini villalar üretiyoruz” diye konuştu.

 

www.modsis.com.tr

Bakan Kurum Yüzyılın Konut Projesi’nin örnek dairelerinin görüntülerini paylaştı
Next Level Kemer’de Göktürk’te hayatı tasarlandı. Bir yıl sonra teslimata özel fiyatlar
Uzun vadede arsa mı ev mi daha avantajlı? 10 soru 10 cevap
İzmir’in Merkezinde İnşası Devam Eden Ege Yapı Alsancak’ta Binalar Yükselmeye Başladı
Mimar Filiz Cingi Yurdakul’dan Sürdürülebilir ve İnsan Odaklı Kent Vizyonu

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank Kiracıların Günümüzde Yaşadığı Temel Sorunlar ve Çözüm Önerileri
Sonraki Makale blank Akcity Rize Kaplıca: İlk Evini Alacaklara Özel Kampanya ve Konut Fiyatları
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
Yükleniyor

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
Kasımda bahar havası: Sıcaklıklar normallerin üzerinde
Emlak Gazetesi
3 Kasım 2025
blank
Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan Sındırgı uyarısı! 33 kilometrelik kırık oluştu: ‘Yapılar derhal boşaltılmalı’
Emlak Gazetesi
3 Kasım 2025
blank
Gizemli hayırsever 30 depremzedenin borcunu kapattı
Emlak Gazetesi
3 Kasım 2025
blank
2100 yılında Avrupa Alpleri ve Kafkasya Dağları’nda hiç buz kalmayabilir
Emlak Dünyası
3 Kasım 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?