By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: 200 milyon euro yatırımla Çeşme’de 93 yalı yapacak
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Emlak Haberleri > 200 milyon euro yatırımla Çeşme’de 93 yalı yapacak
Emlak Haberleri

200 milyon euro yatırımla Çeşme’de 93 yalı yapacak

Turk Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 11 Temmuz 2023 10:40
Turk Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
3 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

İzmir’deki ikinci projesini Çeşme’de başlatan DAP Yapı, 200 milyon euro yatırımla hayata geçirdiği projeyle yalı yaşamını Çeşme’ye taşımayı amaçlıyor. 23 yalı, 70 yalı dairesinin yer aldığı projeye 3 ayda 8 bin 171 adet ön talep başvurusu yapıldı. Satışların bugün başladığı ve 3 örnek evin tamamlandığı projede, teslimatlar 24 ayda tamamlanacak. DAP Yapı’yı da bünyesinde bulunduran DAP Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Eşsiz bir mimariyle Ege’nin kalbinde hayat bulan DAP Çeşme’de; tarihi dokuyu, kültürel zenginliği ve Akdeniz sahillerinin Avrupai lüks deneyimini, Çeşme’nin rüya gibi doğasıyla buluşturuyoruz” dedi.

Tatil değil 12 ay yaşam için

DAP markasıyla üretilen her projede olduğu gibi Çeşme projesi için de yıllarca hazırlık çalışması yaptıklarını söyleyen Ziya Yılmaz, “Çeşme, İzmir’i İzmir yapan, Türkiye’nin en ‘nitelikli’ sahil kasabalarından, Türkiye’nin en kıymetli tatil rotalarından biri. Akdeniz çanağının en nitelikli projelerinden birini hayata geçirmeyi hedefledik.

Nihayetinde de İstanbul Boğazı ile özdeşleşen ‘yalı’ konseptini Ege’nin maviliklerine taşımış olduk” diye konuştu. Projenin tasarımında Akdeniz mimarisinin zarif çizgilerinden esinlendiklerini aktaran Yılmaz, şunları söyledi: “Bölgenin tarihi dokusu, kültürel zenginliği ve Akdeniz sahillerinin Avrupai lüks deneyimini, Çeşme’nin rüya gibi doğasıyla buluşturduk.

Ulaşım anlamında İstanbul’a yakınlığıyla da öne çıkan DAP Çeşme, İzmir Adnan Menderes Havalimanı ve Çeşme Marina’nın hemen yanı başında olmasının yanı sıra tekneyle evinize ulaşım imkânı da sunuyor. Yeşilin, mavinin, denizin, rüzgârın ve güneşin benzersiz uyumunu DAP Çeşme sakinleri için bir araya getirdik.” Yılmaz, yalı projesinin sadece tatil amaçlı değil 12 ay boyunca yaşam konseptiyle hayata geçirildiğini kaydetti. Yılmaz, projede 4+1’den 6+1’e kadar farklı yalı seçeneklerinin yanı sıra 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşan ve tamamı deniz manzarasına sahip yalı dairelerinin de yer aldığını iletti.

Roma ve Osmanlı avluları yeniden hayat buluyor

DAP Çeşme’nin Osmanlı ve Roma mimarisinden izler taşıyarak, hem tarihi hem modern bir yaşam alanı olarak tasarlandığını söyleyen Ziya Yılmaz, özellikle geniş avlulara dikkat çekti. Projenin Çeşme Marina’ya 2 kilometre uzaklıkta yer aldığını aktaran Yılmaz, “Keyifli bir hayatın yanı sıra, sporu da hayatın tam merkezine yerleştiren DAP Çeşme, rüzgâr sörfünden bisiklete, yeşillikler içinde yürüyüşten pilates ve yogaya; doğayla iç içe sağlıklı bir yaşam alternatifi sunuyor” dedi.

Yılmaz, projenin, Babil’in Asma Bahçeleri’ne benzer bir tasarımla konumlandırıldığını da söyledi. Pandemiden sonra insanların daha büyük evlere yöneldiğini dile getiren Yılmaz, “Biz de bu talebe yönelik projeler tasarlıyoruz. DAP Çeşme de bu projelerimizden biri olacak. Bölgenin en üst segment projesi olan Çeşme’de ön satışa yönelik kampanyalarımız da olacak” diye konuştu.

“Bölge için çok özel bir proje”

DAP Çeşme projesini tasarlayan mimar Gökhan Avcıoğlu, “DAP Çeşme, yeşillerle donatılmış, yaşayanlara dört mevsim, 12 ay boyunca konforlu ve özel yaşam keyfi sunuyor. Proje, sahip olduğu farklı özelliklerdeki yapı tipolojisi içinde, Ege bölgesinin yerel mimari ve tasarım geleneklerinden esinlenen bir proje. Sahip olduğu teraslar, avlular ve havuzlar; konumlandırıldığı özel açıyla dış hayatla teması güçlendirirken, Ege’nin ve Çeşme’nin eşsiz doğasını içine alan kucaklayıcı bir dile sahip” dedi.

Senfoni Etiler ‘Yeni Yuvam Modeli’ Ne Katıldı
Helmann’dan Ankara’da 2 bin 268 Dairelik Markalı Sosyal Konut Projesi
Kadooğlu Holding’ten Kemalpaşa’ya Dev Yatırım: “PAŞA COUNTRY ED”
Doğru Isı Yalıtımıyla Kışın Doğalgaz Faturalarında Yüzde 35 Tasarruf Mümkün
Bakan Kurum Yüzyılın Konut Projesi’nin örnek dairelerinin görüntülerini paylaştı

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank TEMA Vakfı, orman yangınlarına karşı uyarıda bulundu
Sonraki Makale blank Deprem riski Orta Anadolu’yu sanayi havzası yapmayı zorunlu kılıyor
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
Yükleniyor

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
GYODER Gösterge 2025/3 Çıktı! Veri Merkezleri Gayrimenkul Sektörünün Geleceğini Şekillendirecek
Ekonomi Haberleri
4 Kasım 2025
blank
Murat Kurum: İstanbul depremi, bizim milli güvenlik meselemiz
Emlak Gazetesi
4 Kasım 2025
blank
Murat Kurum: Yıl sonunda deprem bölgesinde 453 bin konutun tamamı teslim edilecek
Emlak Gazetesi
4 Kasım 2025
blank
Endişelendiren görüntü… Van Gölü seviyesi düşüyor: Bu sefer de asırlık iskelenin ayakları çıktı!
Emlak Dünyası
4 Kasım 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?