Banner Görseli
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Şanghay’ın batı bölümünde karantina başladı
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Emlak Gazetesi > Şanghay’ın batı bölümünde karantina başladı
Emlak Gazetesi

Şanghay’ın batı bölümünde karantina başladı

Turk Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 1 Nisan 2022 09:44
Turk Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
3 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

Huangpu Nehri’nin, Puşi ve çevresini de içine alan batı bölümünde 1-5 Nisan’da sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Vatandaşlar evlerinden çıkamazken gıda ve ihtiyaç malzemelerini çevrim içi sipariş edecek. Siparişler, apartmanlardaki temassız teslimat noktalarına bırakılacak.

Karantina uygulanan bölgelerdeki tüm otobüs, metro, vapur ve taksi hizmetleri geçici olarak durdurulacak, zorunlu ihtiyaçlarla ilgili olanlar dışında tüm iş yerleri ve kamu kurumları kapılarını kapatacak.

Şehrin doğu ve güney bölgesinde ise hafta başında ilan edilen karantina sona ermesine rağmen, apartmanlarında vaka tespit edilen kişilerin 10 gün, komşu apartmanlarında görülenlerin ise 3 gün daha karantinada kalacağı bildirildi.

Son 24 saatte hastalık belirtisi gösteren 358, göstermeyen 4 bin 144 vaka kaydedilen kentte son haftalarda hastalığa dönüşen ve dönüşmeyen vaka sayısı arasında büyük fark olması dikkati çekiyor. Bu, Omicron varyantının yayılmaya devam ettiğinin işareti olarak yorumlanıyor.

Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi, 28 Mart-1 Nisan tarihlerinde Huangpu Nehri’nin Pudong ve çevresini de içine alan doğu ve güney kısmında, 1-5 Nisan tarihlerinde ise nehrin, Puşi ve çevresini içine alan batı kısmındaki bölgelerde sokağa çıkma yasağı uygulanacağı duyurulmuştu.

ANA KARADA SON 24 SAATTE 1827 VAKA

Ulusal Sağlık Komisyonundan yapılan açıklamaya göre, Çin ana karasında son 24 saatte 1787’si yurt içi kaynaklı, 1827 Covid-19 vakası saptandı.

Son 24 saatte yurt dışı kaynaklı 40 vakanın kayıtlara geçtiği Çin’de hayatını kaybeden olmadı.

Buna ilaveten Covid-19 testi pozitif olduğu halde hastalık belirtisi göstermeyen 5 bin 442 vaka tespit edildiği bildirildi. Çinli sağlık yetkilileri, bu tür vakaları genel toplama dahil etmiyor.

Yurt içi kaynaklı 1363 vakanın görüldüğü, ülkenin kuzeydoğusundaki Cilin, en fazla yerel vakanın kaydedildiği eyalet oldu. Eyalette ayrıca hastalık belirtisi göstermeyen 871 vaka kaydedildi.

Eyaletle aynı adı taşıyan, eski eyalet merkezi Cilin’de son 3 haftadır uygulanan karantina kaldırıldı. Vatandaşların sokağa çıkmasına izin verilirken kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu ve sosyal mesafe tedbirleri uygulanmaya devam edecek.

Eyalet merkezi Çangçun ve vaka görülen diğer şehirlerde ise karantina uygulaması sürüyor.

Covid-19 salgınında ilk vakaların ortaya çıktığı Çin ana karasında bugüne kadar 151 bin 103 vaka tespit edildi, 4 bin 638 kişi öldü.

HONG KONG

Hong Kong Özel İdari Bölgesi’nde ise Covid-19’un Omicron varyantına bağlı yerel kaynaklı vakaların yol açtığı 5. dalganın etkisi azalarak sürüyor.

Sağlık Koruma Merkezinden yapılan açıklamaya göre, kentte son 24 saatte 6 bin 646 Covid-19 vakası tespit edildi. Günlük vaka sayısı 6 gündür 10 binin altına geriledi.

Kentte son 24 saatte virüs nedeniyle 119 kişi hayatını kaybederken, Omicron vakalarının tetiklediğini salgında yılbaşından bu yana ölenlerin sayısı 7 bin 612’ye çıktı. Ölenlerin yaş ortalamasının 85 olduğu kaydedildi.

Kentte 60 yaş üzeri nüfusta aşılama oranlarının düşük olması, virüsün yayılmasıyla can kayıplarının artmasına sebep oldu.

Yaklaşık 7 milyon nüfuslu Hong Kong’da bugüne dek 1 milyon 157 bin 415 vaka tespit edilirken 7 bin 825 kişi öldü.

Kurban bayramında hava nasıl olacak? Plan yapanlar dikkat
Antalya ve Ege’de deprem meydana geldi
5 Haziran hava durumu | Meteoroloji duyurdu: Bugün hava nasıl olacak?
Antalya’da 4 büyüklüğünde deprem
Bakan Yerlikaya’dan bayram öncesi trafik uyarısı

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank Meclis’ten geçti! Erdoğan’a bir yetki daha verildi
Sonraki Makale blank Van, kamu desteğiyle potansiyelini değerlendirip 10 şehri kalkındırabilir
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
YükleniyorKaydet ve Daha Sonra Devam Et

Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.

Geri Git

Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.

Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.

Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
İSKİ açıkladı: 5 Haziran İstanbul baraj doluluk oranı yüzde kaç?
Emlak Turizm
5 Haziran 2025
blank
Arefe günü AVM’ler açık mı? Arife günü ve bayramda AVM çalışıyor mu?
Emlak Haberleri
5 Haziran 2025
blank
Fiyat artışları dur durak bilmiyor: İstanbul’da yaşam maliyeti 4 asgari ücretin üstünde!
Ekonomi Haberleri
5 Haziran 2025
blank
Yolculukta yeni dönem: İBB ‘Uygulama Bazlı Taksi’yi tanıttı
Sektörden
5 Haziran 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?