By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Süleyman Çetinsaya: 2022 yılı yeni projelere odaklanacağımız bir yıl olacak
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Emlak Haberleri > Süleyman Çetinsaya: 2022 yılı yeni projelere odaklanacağımız bir yıl olacak
Emlak Haberleri

Süleyman Çetinsaya: 2022 yılı yeni projelere odaklanacağımız bir yıl olacak

Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 24 Aralık 2021 17:47
Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
3 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

2021 yılı gayrimenkul sektörüyle ilgili değerlendirmede bulunan Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 2022 yılında yeni projelere başlayacaklarını söyledi.

Çetinsaya’nın konuyla ilgili açıklamaları şöyle:

“Küresel pandeminin başladığı 2020 yılı ve etkilerinin devam ettiği 2021 yılı kısıtlamalar, karantina süreçleri ve ekonomik daralmalarla geçti. Birçok sektörde, özellikle tedarik zincirlerinde büyük sıkıntılar yaşandı. Covid-19’a karşı aşının bulunması ve ülkelerce aşı takviminin uygulanması piyasalarda yaşanan belirsizliği dağıttı. Ticari çarkların yeniden dönmesiyle birlikte şimdilerde 2022 yılına daha da umutla bakar olduk.

TÜİK, 2021 yılının Ocak-Kasım aylarını kapsayan 11 aylık dönemde Türkiye’de satılan konut sayısının 1 milyon 265 bin 353 olduğunu açıkladı. Aralık ayı verilerinin gelmesiyle birlikte bu yılı 1 milyon 400 bin bandında güzel bir tablo ile kapatacağımızı öngörüyoruz. Ayrıca bu tablo konut yatırımının ne kadar güvenli bir liman olduğunun; ne kadar yüksek prim ve yatırım potansiyeli taşıdığının kanıtı niteliğindedir.

İnsanların konuta gösterdiği ilginin en büyük sebeplerinden biri de son 20 yılda yakaladığımız ekonomik büyüme ivmesi ve geleceğe dönük ülkemizin taşıdığı potansiyeldir.

Merkez Bankası’nın faizleri indirmesinin ardından kamu bankaları, sıfır konutlar için kredi faiz oranlarını 1 milyon TL altı tutarda 1,20’ye düşürdü. Önümüzdeki dönemde gayrimenkul yatırımcılarının piyasayı canlandıracak daha güçlü adımlar atacaklarını ümit ediyorum.

Emtia fiyatlarındaki artış proje maliyetlerimizi yükseltse de bizler; ülkemizin dinamiklerine güvendik ve yatırımlarımıza devam ediyoruz.

Avrupa Konutları markalı projelerimizden Atakent 4’ün B ve C etaplarını bu yıl teslim ettik. Yamanevler’in 2 etabının teslimatını da çok yakın bir zamanda gerçekleştireceğiz. Çamlıvadi projemizde ise inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ayrıca, güçlü ortaklık yapısıyla kısa süre önce kamuoyuna duyurduğumuz 4 milyar TL yatırım bedeline sahip Tema İstanbul 2 ve Tema World projemiz büyük ses getirdi. Son yıllarda satış ofislerinde görülmeyen ilgi Tema İstanbul 2 satış ofisinde yaşandı ve ortaya çıkan tablo yatırımcının Türkiye ekonomisine güveninin yansıması olarak değerlendirildi.

Artaş Grubu olarak bu yıl turizm yatırımlarımızı da sürdürdük. 13 milyon dolar yatırım bedeline sahip Türkiye’nin önde gelen kayak merkezlerinden Kayseri – Erciyes’ te 2200 metre irtifada konumlanan Radisson Blu Hotel Mount’u turizme kazandırdık. Kayak sporunu seven tatilciler otelimize büyük ilgi gösterdi ve kısa sürede otelimiz yüksek doluluk oranına ulaştı.

2022 yılı yeni projelere odaklanacağımız bir yıl olacak. “Avrupa Konutları markamızla Bağcılar’da “Yenimahalle”, Ayazağa bölgesinde de “Saklıvadi” projemizi hayata geçireceğiz.

Ülkemize, sektöre ve geleceğe olan güvenimiz tam.

Artaş Grubu olarak bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin kalkınması için; çalışmaya, üretmeye ve istihdam sağlamaya tüm gücümüzle devam edeceğiz.”

Emlak Programı Hazırlarken Başarıyı Yakalamanın Sırları
Hangi Ülkelerde Devlet Konut Üretiminde Öncü Rol Oynuyor?
Kiracılığın Neredeyse Unutulduğu Ülkeler: Ev Sahipliği Cennetleri
İstanbul’da Tapulu Ev Sahibi Olmanın Getirdiği Fırsatlar Neler?
Akıllı Evlerde Öncelikler ve Yapay Zekanın Dönüştürücü Gücü
ETİKETLENEN:Süleyman Çetinsaya

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank Maceraseverler gördükleri manzara karşısında şaşıp kaldı
Sonraki Makale blank Yüksekova’da köy yolunun 3 noktasına çığ düştü
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
Yükleniyor

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
Türklerin yeni rotası oldu: Hem AB ülkesi hem de çok ucuz
Emlak Dünyası
26 Eylül 2025
blank
Depremin vurduğu Kahramanmaraş’ta 181 yeni okul hizmete açıldı
Sektörden
26 Eylül 2025
blank
Hafta sonu hava nasıl olacak?
Emlak Dünyası
26 Eylül 2025
blank
İstanbul’a Yakın, Doğaya Daha Yakın Yaşam: 
Magazin
26 Eylül 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?