Banner Görseli
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: İşte Kadir Topbaş’ın miras bıraktığı 65 Milyon Euroluk hurdalık!
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Emlak Gazetesi > İşte Kadir Topbaş’ın miras bıraktığı 65 Milyon Euroluk hurdalık!
Emlak Gazetesi

İşte Kadir Topbaş’ın miras bıraktığı 65 Milyon Euroluk hurdalık!

Turk Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 16 Eylül 2021 10:53
Turk Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
2 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) şu anki kurla 650 milyon TL vererek 2008’de Hollanda’dan aldığı 50 otobüsün hali içler acısı. İstanbul’un koşullarına uymayan otobüslerin 30’u yeni yönetimle birlikte hatlara sokulmuş ancak 19’u neredeyse sefere girer girmez arızalanmış.

Cumhuriyet’ten Hazal Ocak’ın haberine göre şu an kullanılan 30 araç ise çok hassas ve sık sık arızalanıyor. Şirket 2014 yılında iflas ettiği için arızalanan araçlara parça tedarik edilemiyor. Hurdaya dönen 19 araç çalışan 30 araca yedek parça sağlıyor.

‘SIK SIK ARIZALANIYOR’

Sürekli sıkıntı çıkaran bu otobüslerin 19’u şu an İETT Ayazağa Garajı’nda ve hurdaya dönmüş durumda. Bu araçlar kullanılmayacak hale gelince seferlerden peyderpey çekilmiş. Araçların hali içler acısı. Garajda sorularımızı yanıtlayan İBB Ulaşım Komisyonu’nun CHP’li meclis üyesi Birkan Birol Yıldız, “Geçmiş dönemde AKP’nin İstanbulluların kaynaklarını nasıl heba ettiğinin en somut örneklerinden.

İETT Genel Müdürlüğü o dönem İTÜ’deki ulaşım uzmanlarına bu otobüslere ilişkin rapor hazırlatıyor. Raporda bu otobüslerin ısrarla verimli olmayacağı belirtilmesine ve İstanbul’un fiziki yapısına uygun olmamasına karşın bu araçlar Hollanda’dan getiriliyor.

Araçlar çok kısa sürede arızalanıyor. Araçların biri yanınca da 2, 2.5 yıl hizmet vermedi. Şirket iflas edince yedek parça tedariki konusunda da sıkıntı olmuş. Biz göreve geldiğimizde de araçların tekrar bakımlarını yapıp sahaya sürmeye çalıştık ama araçlar İstanbul’a uygun olmadığı için çok sık arızalanıyor’’ dedi.

TÜM HALKIN BURADA HAKKI VAR

CHP İBB Meclis üyesi Mesut Kösedağı, “Dokuz aydır bekleyen bir kredi var. Cumhurbaşkanı, bu krediyi neden onaylamadığını İstanbullulara açıklamak zorunda” dedi.

Kösedağı Hollanda malı otobüsleri göstererek “20 milyon Avro’luk bir hurdaya bakıyoruz. Kurtarabildiğimizi kurtarıp seferlere koyduk. Tüm İstanbulluların burada hakkı var. Açtığımız davalar sürüyor” dedi.

Yandaş medyanın söz konusu otobüslerin fotoğrafını çekerek ‘tamir sırası bekleyen otobüsler’ başlığıyla haber yapmasını da eleştiren Kösedağı, “Şu an görmüş olduğunuz araçlar yandaş basına göre tamir sırası bekliyor. İETT çalışanları ciddi bir uğraş içinde. Çalışanları bu tarz haberler üzüyor. Biz çalışanlarımızın yanındayız. İETT’yi daha iyi bir seviyeye götürmeye devam edeceğiz. Ulaşımda parti olmaz” diye konuştu.

Meteoroloji uyardı: Sağanak ve fırtına geliyor! Hangi illerde etkili olacak?
Ayvalık’ta Maden Adası’nda mahsur kalan 27 kişi kurtarıldı
Dünya Meteoroloji Örgütü’nda kritik uyarı! Önümüzdeki 5 yıl rekor sıcaklıklarla geçecek
Milli bütçenin en büyük yatırımlarından İskenderun-Antakya otoyolunda Amanos Dağları tünellerle aşılıyor
Rekabet Kurumu 4 çimento şirketine daha ceza verdi!
ETİKETLENEN:Araç

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank İnşaat malzemeleri üretimi ağustos ayında en yüksek seviyeye çıktı
Sonraki Makale blank Meteoroloji’den şiddetli yağış uyarısı (Son hava durumu raporu)
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
YükleniyorKaydet ve Daha Sonra Devam Et

Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.

Geri Git

Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.

Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.

Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
Altın Emlak Global’de Yapay Zekâ Destekli Yeni Dönem Başladı
Emlak Haberleri
28 Mayıs 2025
blank
Avrupa susuz kalabilir! AB’den acil su tasarrufu hamlesi
Emlak Dünyası
28 Mayıs 2025
blank
İçme suyunda uranyum tespit edildi! Üç yerleşim biriminde OHAL kararı
Emlak Dünyası
28 Mayıs 2025
blank
Resmi Gazete’de bugün (28.05.2025)
Ekonomi Haberleri
28 Mayıs 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?

Bildirimler