Emlak Konut Kuzey Şehir Reklamı
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Ege’ye tatil göçü başladı
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Sektörden > Ege’ye tatil göçü başladı
Sektörden

Ege’ye tatil göçü başladı

Turk Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 16 Temmuz 2021 10:51
Turk Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
2 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

Tatilin başlamasıyla kente girişlerde uzun kuyruklar oluştu. Yerli turistin yoğun ilgi gösterdiği Muğla’da çadır kurmanın yasak olduğu alanlarda şimdiden yoğunluk yaşandı. Karavan ve çadır ile dolan Akyaka’nın Çınarsahiline Türkiye’nin dört bir köşesinden gelen vatandaşlar, ormanlık alanda adeta “Çadır Kent” kurdu.

ÇEŞME

İzmir’in turistik ilçesi Çeşme’de, bayram tatili için otellerdeki rezervasyon doluluk oranları yüzde 100’e ulaştı. Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Yakup Demir, 30 bin kapasiteli Çeşme’de boş yatağın kalmadığınısöyledi. ÇEŞTOB Başkanı Yakup Demir, bayram tatilinin uzatılmasının turizm sektörüne can suyu olduğunu ifade edip koronavirüssürecinde kapalı kalan otellerin ağustos ayında da hareketli geçmesini beklediklerini söyledi. Demir, “Temmuz sonrasında özellikle hafta sonları, otellerimizin doluluk oranı 2’ye katlandı. Bayram tatilisebebiyle de Çeşme’de boş yatak kalmadı. Biz bu hareketliliğin ağustos ayında da devam etmesini diliyoruz. Seyahat kısıtlamasının kalkmasıyla yabancı turistsayımız da arttı. Çeşme, bu bayramda dolu ve hareketli olacak” diye konuştu.

KUŞADASI

Yaklaşık 40 bin yatak kapasitesine sahip Kuşadası’nda bayram rezervasyonlarında doluluk oranı yüzde 90’ları buldu. Rezervasyonlarda yaşanan hareketlilik sektör temsilcileri ile esnafısevindirirken tesislerde koronavirüsün yayılmasını engellemek için alınan önlemeler yoğunlaştırıldı. Otel rezervasyonlarındaki artışı değerlendiren Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği (KODER) Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Köroğlu, “Yoğunluğun artmasına en büyük etken Kurban Bayramı’na yakın bir dönemde kısıtlamaların kalkması. Yurtdışından da rezervasyonlar alıyoruz. Bu durum turizmcileri mutlu ediyor” dedi.

BODRUM

Bayram tatilinin 9 güne çıkmasının ardından Bodrum’da hareketlilik başladı. Otellerin rezervasyonları 2 katına çıktı. Mavi yolculuk yapan günlük, haftalık teknelerde yer kalmadı. Otobüs ve uçak seferleri transferlerine ek seferler koydu. Bodrum Belediye Başkanı, bayram tatilinde 1 milyonun üzerinde misafir ağırlayacaklarını belirtti. Aras, “Bodrum pandemi sürecinde çok fazla göç aldı ve şimdi de tatil için gelenlerle birlikte Bodrum’da ciddi bir hareketliliğe neden oldu. Bu kalabalık bazısıkıntılara neden olabiliyor ama biz 2 bin 500 personelimizle sahadayız” şeklinde konuştu. Başkan Ahmet Aras “Şu anda 800 bin civarında nüfusumuz olduğunu tahmin ediyorum. Kurban Bayramı’nda bu rakam 1 milyonu geçebilir” dedi.

Thales ve Hexagon, Beş Yıllık Teknoloji Ortaklığına İmza Attı
Murat Kurum duyurdu… Konut alımında yeni dönem!
Tekirdağ’dan Çanakkale’ye sıçramıştı: Yangında 85 hektar orman zarar gördü!
Meteoroloji tarih verdi: İstanbul’a ne zaman yağmur yağacak?
Gayrimenkul sertifikası ne demek, nedir? Gayrimenkul sertifikaları ile ev nasıl alınır?
ETİKETLENEN:Rezervasyonbayram tatiliÇeşmeOtel

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank Ücretli çalışan sayısı arttı
Sonraki Makale blank Emlak vergisinde 5 kat artış gündemde
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
YükleniyorKaydet ve Daha Sonra Devam Et

Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.

Geri Git

Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.

Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.

Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
Türkiye’de sıcaklık rekoru kırıldı
Emlak Gazetesi
25 Temmuz 2025
blank
Yapay güneş tutulması nedir? Neden yapay güneş tutulması yapılır?
Emlak Turizm
25 Temmuz 2025
blank
Türkiye nüfusu için çarpıcı veriler: 2100 yılında TÜİK’e göre 54 milyon, BM’ye göre 38 milyona düşebilir
Emlak Haberleri
25 Temmuz 2025
blank
Yazın tadını çıkarın: Yaz aylarında yapılacak 8 aktiviteler
Emlak Haberleri
25 Temmuz 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?

Bildirimler