Banner Görseli
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Emlak danışmanlığına yoğun talep
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Sektörden > Emlak danışmanlığına yoğun talep
Sektörden

Emlak danışmanlığına yoğun talep

Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 5 Ağustos 2020 13:02
Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
4 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle normalleşme sürecinde aşı bulunması ihtimali, ilaç geliştirilmesi, daha etkin tedavilerin devam etmesi planlarıyla beraber tüm sektörler hareketlendi. Esnek ofis alanlarına olan talep canlandı, kullanıcıların, iş yeri optimizasyonuyla ilgili stratejilerle kullanacakları çalışma alanlarında daha etkin çözümlere gitmeyi istemesi ile gayrimenkul danışmanlığında işlem sayıları gün geçtikçe artıyor.

Kristal Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, “Kovid-19 sürecinde 45 değerli girişimci “gayrimenkul yatırım uzmanı” olmak üzere “Kristal Türkiye”den eğitim aldı. Bu dönemde bölge müdürleri, işletme müdürleri, üst düzey ne kadar yönetici varsa şube satın almak ve gayrimenkul danışmanı olmak için bizlere başvuruyorlar. Bizim pandemi dönemindeki danışman sayımız yüzde 33 artarak 270’e ulaştı. En fazla ilaç sektöründen girişimci olmak üzere gelen talepler oldu. Talebe yetişmek için 7 şube  dahaaçtık. Şu anda bir çok ilden ‘gelin buraya da ofis açın’ diyerek davet alıyor ve değerlendiriyoruz” açıklamasında bulundu. 

“PORTFÖY YATIRIMLARIMIZ İLE GİRİŞİMCİLERİMİZİ HER ZAMAN DESTEKLİYORUZ”

Düşük faiz fırsatından yararlanmak isteyen  gayrimenkul yatırımcısının artan taleplerine karşılamak amacıyla tüm Kristal Türkiye ofislerinin çok yoğun bir çalışma temposu ile çalışmakta olduklarından bahseden Kristal Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir,  “Corona virüsü nedeniyle daha geniş arazilerde yer alan evlerde yaşama istediği ile yükselen villa kiralamaları, konutlarda yapılacak tadilatların Corona nedeniyle gecikmesi sonrasında çareyi ev değiştirmekte bulan büyük bir kitlenin olması, kapanan işyerlerinin bir süre sonra bir başka yerde açılma planları ile birlikte artan depo kiralama işlemleri, ofis değiştirme nedeniyle yapılan daha hesaplı ofis kiralama işlemlerinin artışı, mağaza lokasyonlarının yeniden organize edilmesi ve AVM’lerde başlayan hareketlilik, gayrimenkul danışmanları için Haziran ayından beri özellikle artarak süren yoğun bir iş temposu oluşturuyor. Kristal Türkiye çatısı altındaki girişimcilerimiz Corona’nın tüm süreçlerinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Online sistemlerimizin gücü ve portföy yatırımlarımız ile girişimcilerimizi her zaman destekledik, eğitimlerimiz ve alıcı-satıcı’yı online ortamda buluşturduğumuz “KR Ring” etkinliğimiz devam etti ve girişimcilerimizin kazanç sirkülasyonu yüzde olarak azalma görse de Allah’ın izni ve operasyonel çalışmadaki tecrübe azmimiz ile asla bıçak gibi kesilmedi. Gayrimenkul danışmanlığı, Corona’da da “sürdürülebilir” ve “öngörülebilir” olarak kazanç kapısı olmayı sürdürdü” şeklinde konuştu. 

“YAZ DÖNEMİNDE EMLAK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞANLAR OLARAK CİDDİ CİRO BEKLİYORUZ”

Yaz aylarında genelde ev almak ya satmak isteyen en motive müşterilerin olduğu dönem olduğunu söyleyen Kristal Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, “Özellikle corona virüsü normalleşme sürecinde var olan dükkan, işyeri ve ofislerinde gerekli sosyal mesafeyi organize edecek kadar metrekaresi olmayanlar mekan ve ofislerini değiştirmek üzere hızla harekete geçtiler. Corona normalleşme sürecinde tabi ki kalıcı bir şekilde uzaktan ya da evden çalışanların oranı da beklenin de üzerinde yükseldi. Anne-babalar evde ofis olarak çocuk odasını ya da salonu kullanmak zorunda kaldılar. Evde ofis olarak düzenlemek üzere bir ek oda ihtiyacı doğru ve ev değişimleri için araştırma süreci de hızlandı. Gayrimenkullerini Corona sürecinde ihtiyaçtan dolayı satanların da oranı yüksek. Şu anda yeniden birikimlerinin bir kısmını değerlendirmek üzere yatırım planlaması için ofislerimizle birlikte çalışmaktalar. Bugün birlikte alım-satım yapmakta olduğumuz yatırımcılarımız ile birlikte yapmakta olduğumuz çalışmalar ile önümüzdeki en az 90 günü öngörebiliyoruz. Yaz döneminde gayrimenkul danışmanlığı sektöründe hizmet veren ofislerimiz ile ciddi cirolarla hem kazanıyor hem de yatırımcılara kazandırıyoruz” dedi.

“GAYRİMENKUL ENDÜSTRİSİNİN LİDERLERİNİ YETİŞTİRİYOR”

Kristal Türkiye franchise ofisi olmaları için tüm Türkiye’den girişimcileri sektörü tanımaya çağırıyor. Kristal Türkiye, mesleki yeterlilik belgesine sahip bir profesyonel “gayrimenkul danışmanı” olmaları için Franchise ofislerini “seviye 4” ya da “seviye 5” mesleki yeterlilik belgesi alması amacıyla eğitim sürecine alınıyor. Kristal Türkiye, yeni dünya düzeninde dijital pazarlama kullanıp gayrimenkul endüstrisinin liderleri haline geliyor. Tüm girişimciler http://kristalturkiye.com/ adresinden Franchise talebinde bulunabilirler. Gayrimenkul danışmanlığına global, profesyonel, köklü ve vizyoner bir kuruluş olan Kristal Türkiye çatısı altına dahil olarak adım atabilirler.

 

Marmaris’teki 5.8’lik depreme ilişkin AFAD’dan açıklama!
Muğla, Marmaris’teki 5.8’lik deprem neyin habercisi? Hasan Sözbilir’den korkutan ‘gizli tehdit’ uyarısı!
Çeşme’nin Saklı Gözdesi Ovacık’ta Yüzde 30 Değer Artışı
Systemair, sürdürülebilir geleceğe çevreyi koruyan yeşil adımlarla ilerliyor
İzocam, sürdürülebilirlik yaklaşımını tüm üretim tesislerine yansıtıyor
ETİKETLENEN:Emlak danışmanlığıEmlak danışmanlığı talepEmlak danışmanı

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank Düden ve Çağlayan Şelalesi ile Santa Harabeleri tescillendi
Sonraki Makale TOKİ Burdur'da 385 yeni konut yapacak TOKİ açık artırma ile ev sahibi nasıl olunur?
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
YükleniyorKaydet ve Daha Sonra Devam Et

Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.

Geri Git

Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.

Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.

Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
Kurban Bayramı öncesi iç turizmde alternatif rotalara yoğun ilgi
Emlak Turizm
3 Haziran 2025
blank
Endeksa’dan Yazlık Bölgeler Raporu: Fiyatlarda Çanakkale zirvede, Alaçatı rekor kırdı
Emlak Gazetesi
3 Haziran 2025
blank
Muğla açıklarında 5 büyüklüğünde deprem
Emlak Gazetesi
3 Haziran 2025
blank
Bayramda termometreler yükselecek! Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkıyor
Emlak Gazetesi
3 Haziran 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?