By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Salgının izleri faizsiz elbirliği sistemi ile silinecek
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Sektörden > Salgının izleri faizsiz elbirliği sistemi ile silinecek
Sektörden

Salgının izleri faizsiz elbirliği sistemi ile silinecek

Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 16 Haziran 2020 11:05
Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
3 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

COVID-19 salgını konusunda yeni fikirlerin, gelişmelerin değerlendirildiği, salgının ekonomik ve sosyal boyutunun tartışıldığı Uluslararası COVID -19 Konferansı, 12-14 Haziran tarihleri arasında düzenlendi. Cumhurbaşkanlığının himayesinde düzenlenen, dünyanın birçok ülkesinden uzman isimlerin ve yüzden fazla akademisyenin Skype bağlantısı üzerinden katıldığı online konferansta, pandemi sürecinde iş dünyasında yaşanan gelişmeleri paylaşmak üzere bir konuşma gerçekleştiren Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı A. Sefa Üstün, salgın sürecinde Türkiye’de yaşanan ekonomik gelişmeleri ve salgın boyunca ekonomiye 1,5 milyar TL katkı sunan faizsiz Elbirliği Sistemi’nin başarılarını dünya ile paylaştı. Üç gün süren ve her gün üç oturumun aynı anda canlı olarak gerçekleştirildiği konferansın ilk gününde konuşan A. Sefa Üstün, Cumhurbaşkanlığının himayelerinde düzenlenen uluslararası konferansı, ekonomik istikrarın korunması adına alınan tedbirleri ve iş dünyası olarak atılan adımları anlatabilmek için bir fırsat olarak değerlendirdiğini söyledi.

“Konferans ile yerli finansman sistemimiz dünyaya tanıtıldı”

Uluslararası COVID -19 Konferansı’nda açıklamalar yapan Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı A. Sefa Üstün, şöyle konuştu: “Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın himayelerinde düzenlenen ve Covid-19 salgınının her açıdan değerlendirildiği böylesine önemli bir etkinliğin, İstanbul merkezli olarak yapılması mutluluk vericidir. Bu konferans ile birlikte iş dünyası olarak güçlü bir ekonomi için belirlenen, atmaya hazırlandığımız yeni adımları anlatma fırsatı bulduk. Özellikle ekonomik kalkınmada başarılı olan ve İslami finans alanında global bir zemine oturtmayı amaçladığımız yerli faizsiz finansman modelimiz Elbirliği Sistemi’ni yabancı konuk ve misafirlere, dolayısıyla da tüm dünyaya anlatabilme imkanı elde ettik. Salgın nedeniyle tüm ülkelerin dışa kapandığı bir dönemde konferans aracılığıyla bu başarıları anlatabilmenin oldukça değerli olduğunu düşünüyorum.”

Yeni yatırımlarla salgının izlerini sileceğiz

Üstün, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Devletimizin öngördüğü tedbirlere uyarak yeni bir normalleşme sürecine girdik. Yeni dönemle birlikte ekonomide istikrarı korumak ve daha güçlü hale getirebilmek için farklı alanlarda yapacağımız ancak salgın nedeniyle ertelemek zorunda kaldığımız yatırımlarımızı hayata geçirmeye başlayacağız. Eminevim olarak salgına rağmen ülkemizin ekonomisine 1,5 milyar TL katkı sunduk ve 10 bine yakın kişinin salgın döneminde ev ve araç sahibi olmasını sağladık. Salgın sürecinde görüntülü şube ve internet şubesi gibi inovatif dijital yatırımlarımızla, kesintisiz hizmeti sürdürdük. Bu anlamda örnek bir başarı sergiledik. Bundan sonra da kaldığımız yerden devam edeceğiz. Her kesimden vatandaşlarımızı faiz yükünden kurtararak ev sahibi olabilmelerine vesile olurken bugüne kadar 160 bini aşkın kişiyi ev ve araç sahibi yapan Elbirliği Sistemi’ni ülkemizin her noktasına taşımak için yatırımlarımızı hayata geçirecek, salgının izlerini ortadan kaldırmaya gayret edeceğiz. Atacağımız adımlarla her zaman olduğu gibi faizsiz sistemde tercih noktasında ilk olmayı emin adımlarla sürdüreceğiz.”

Avcılar’da depremde hasar gören 40 yıllık cami yıkıldı! Yenisi için 6 yıl sonra uzlaşma sağlandı
Fabrika yangınlarının maliyeti 19 milyar lira
Sivas’ta 3.7 büyüklüğünde deprem
Sektör temsilcileri değerlendirdi: 500 bin sosyal konut projesi ev ve kiralık konut fiyatlarını düşürür mü?
15 bin yabancı Türkiye’nin küçücük ilçesine akın edecek: Nedeni tatil değil…
ETİKETLENEN:faizsiz elbirliği sistemiEminevimeminevim faizsiz sistem

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank İnşaat sektöründe dron işi kolaylaştırıyor
Sonraki Makale blank Tapu harcı hesaplama yöntemi
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
Yükleniyor

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
CHP’li Yanıkömeroğlu, Kanal İstanbul projesi için Meclis araştırması açılmasını istedi
Emlak Dünyası
10 Ekim 2025
blank
İstanbul’da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak
Emlak Dünyası
10 Ekim 2025
blank
Yeni tesis ile 130 bin ton emisyon azaltımı hedefliyor
Ekonomi Haberleri
10 Ekim 2025
blank
Turizm verileri açıklandı: Geceleme sayısı yükseldi; otel doluluk oranı geçen yıla göre düştü
Emlak Turizm
10 Ekim 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?