Emlak Konut Kuzey Şehir Banner
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Sahte evlat çetesi çökertildi
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Ekonomi Haberleri > Sahte evlat çetesi çökertildi
Ekonomi Haberleri

Sahte evlat çetesi çökertildi

Turk Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 10 Nisan 2020 12:07
Turk Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
3 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

İstanbul’da, Göztepe ve Okmeydanı SGK hastanelerinde yıllarca görev yapan Dr. Hatice Güzin Göllü, 16 Aralık 2015’te 88 yaşında hayatını kaybetti. Geride 22’si Kadıköy Merdivenköy mahallesi, biri Moda caddesinde olmak üzere 23 daire ile yine Caferağa Mahallesi Nailbey sokakta bir binanın 3’te bir hissesiyle, bankalarda 1 milyon 902 bin lira ve 80 bin dolar para bıraktı.

Toplam serveti 25 milyon lirayı bulan Dr. Göllü’nün kimsesi yoktu. Tüm miras devlete teslim edilecekken Ahmet G. (48) isimli bir şahıs, Göllü’nün evlatlığı olduğunu iddia ederek miras başvurusu yaptı. Oto kaportacılığı yapan genç adam, çocukken Göllü tarafından evlat edinildiğini belirterek elindeki evlatlık belgelerini mahkemeye sundu. Noter tasdikli belgeleri gören mahkeme, Ahmet G.’nin, Göllü’nün varisi olduğunu onayladı.

YAŞAM TARZI ELE VERDİ

Mirasa sahip olduktan sonra, kaportacılık olan mesleğini bırakarak Göllü’nün geride bıraktığı gayrimenkullerin kirasını toplamaya başlayan şüphelinin yaşam tarzındaki değişiklik dikkat çekmeye başladı. Genç adamın yakınları savcılığa suç duyurusunda bulunarak, Ahmet G.’nin Göllü’nün evlatlığı olmadığını ihbar etti. Şüphelinin mahkemeye sunduğu evrakın ise arkadaşı olan Noter Başkatibi Ayhan K. tarafından onaylatıldığı tespit edildi. Belgeleri daha detaylı inceleyen ekipler, evlat edinme kararındaki imzaların da sahte olduğunu tespit etti.

HÂKİM İMZASI DA SAHTE

Ayrıca belgede imzası bulunan ve 30 yıl önce evlat edinme kararını verdiği öne sürülen emekli hâkime ulaşıldı. Yaşı itibariyle “Akıl sağlığı yerinde” raporu alınan hâkimin de yazı ve imza örnekleri alınıp evlatlık belgesindeki hâkim imzasıyla karşılaştırılmak üzere bilirkişiye gönderildi. Raporla evrakın yüzde yüz sahte olduğu tespit edilince savcılık harekete geçti. Soruşturma sonucu, sahte evlatlık Ahmet G. ve dolandırıcılığın baş plancısı Noter Başkatibi Ayhan K. ile dolandırıcılığa karıştığı belirlenen Tamer O. ile Murat G. hakkında dava açıldı.

AVUKAT DİREKT İŞİN İÇİNDE

Öte yandan Ahmet G.’nin avukatı Hakkı İ. hakkında da şoke eden bir detay günyüzüne çıktı. Hakkı İ.’nin, Ahmet G.’nin suç işlediğini bildiği hâlde, Göllü’ye ait 1 milyon 700 bin liralık banka hesabından 500 bin lirayı bizzat çektiği belirlendi. Yine avukatın söz konusu paranın 1 milyon 200 bin lirasını da diğer şüpheli Murat G.’nin hesabına göndermek suretiyle çetenin eylemine iştirak ettiği ortaya çıktı. Avukat Hakkı İ.’ye de dava açıldı.

Sabah

Deprem sonrası konut fiyatlarında şok değişim: O şehir İstanbul’u bile solladı!
Güneydoğu’daki projeye 1,55 milyar euro dış finansman sağlandı
İnşaat maliyet endeksi yıllık yüzde 23,58 arttı
Reklam Kurulu’ndan aldatıcı reklamlara ağır ceza
Dünya Bankası’ndan 650 milyon dolarlık afet finansmanı
ETİKETLENEN:KadıköySahte evlat çetesi çökertildi

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank Türkiye’nin ‘insansız’ oluşturulacak ilk ‘EvdeKalOrmanı’
Sonraki Makale blank Kamu İhalelerinde Koronavirüs Önlemleri!
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
YükleniyorKaydet ve Daha Sonra Devam Et

Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.

Geri Git

Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.

Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.

Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
Yoshinori Moriwaki: Tedbirli olursak depremde hasarı yüzde 70 azaltabiliriz
Emlak Gazetesi
11 Ağustos 2025
blank
Bakan Yerlikaya: Deprem bölgesine 20 milyon lira destek aktarıldı
Emlak Gazetesi
11 Ağustos 2025
blank
Prof. Dr. Şener Üşümezsoy’dan “Demirci fayı” uyarısı! Balıkesir’de deprem bitmedi
Emlak Gazetesi
11 Ağustos 2025
blank
TÜİK açıkladı: Haziran ayı inşaat maliyet endeksi belli oldu!
Emlak Gazetesi
11 Ağustos 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?