Banner Görseli
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Doğal Afet Sigortaları Kurumu, Gaziantep’ten sonra ikinci Bölge İrtibat Ofisi’ni Bursa’da açtı.
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Emlak Haberleri > Doğal Afet Sigortaları Kurumu, Gaziantep’ten sonra ikinci Bölge İrtibat Ofisi’ni Bursa’da açtı.
Emlak Haberleri

Doğal Afet Sigortaları Kurumu, Gaziantep’ten sonra ikinci Bölge İrtibat Ofisi’ni Bursa’da açtı.

Turk Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 27 Şubat 2025 14:26
Turk Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
2 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

Türkiye’de depreme karşı sigortalılara finansal güvence sunmayı amaç edinen Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), bölgesel iletişim ağını güçlendirmeye devam ediyor. DASK, 9 Aralık 2024’te Gaziantep’te açılan Bölge İrtibat Ofisi’nin ardından, Bursa’da ikinci ofisini de hizmete açtı.

Düzenlenen törene Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, DASK Yönetim Kurulu Başkanı Emine Feray Sezgin, Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkan Yardımcısı Ahmet Yaşar ve Genel Sekreter Özgür Obalı, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) Başkanı Levent Korkut ve Komite Üyeleri, Sigorta Eksperleri İcra Komitesi (SEİK) Komite Üyeleri Burçin Yasan ve Engin Özaydın, TOBB Sigortacılık Müdürü Mevlüt Söylemez ve DASK’ın teknik işleticisi Türk Reasürans Genel Müdürü Selva Eren katıldı.

Ofisin açılışında konuşan Selva Eren, “Çalışmalarımızın merkezine her zaman afetlere karşı hazırlıklı olmayı ve bu süreçlerde hızlı müdahaleyi koyuyoruz. Çünkü afetlere karşı dirençli bir toplum oluşturmanın yolu, önceden planlı ve güçlü adımlar atmaktan geçiyor. Bu doğrultuda hayata geçirdiğimiz bölge irtibat ofislerimiz sayesinde vatandaşlarımız ve acentelerimizle kurduğumuz bu yakın temasla hem farkındalık yaratmayı hem de olası afetlerde sigortalılarımıza daha hızlı ve etkili hizmet sunmayı hedefliyoruz.” dedi.

DASK Bursa Ofisi Stratejik Bir Noktada Konumlandırıldı

Bölge İrtibat Ofisi’nin konumuna dikkat çeken Eren, “Açılan ve açılması planlanan tüm bölge ofislerimizin konumu, afet öncesi ve sonrası yürütülecek çalışmalar göz önüne alınarak uzman hocalarımızın görüşleri doğrultusunda belirlenmiştir. Bursa ofisimiz de konumu itibarıyla oldukça stratejik bir öneme sahip. Bursa ve çevre illere hizmet verecek bu ofisimiz, Marmara Bölgesi için de güçlü bir kolumuz olacak.” ifadelerini kullandı.

“Yeni Bölge Ofisleri Açmanın Heyecanını Yaşıyoruz”

İrtibat ofislerinin sayısını artırarak ülke genelinde birebir hizmet verebilmeyi hedeflediklerini vurgulayan Selva Eren, “Doğal Afet Sigortaları Kurumu olarak, yakın zamanda hayata geçecek olan Zorunlu Afet Sigortası ile daha kapsamlı bir güvence sistemi oluştururken, Türkiye genelinde açacağımız bölge irtibat ofisleri ile de kesintisiz iletişim ve hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Hep söylediğimiz gibi, hedefimiz yüzde yüz sigortalılığa ulaşmak. Bugün ikincisini açtığımız bölge irtibat ofisimize yenilerini eklemenin heyecanını yaşıyoruz.” diyerek yeni açılacak ofisler için çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.

Konut satışlarında tablo karışık Veriler artış gösterse de nitelik kaybı sürüyor
Turyap’ın Türkiye Emlak Piyasasının Köklü Gücü ve Franchise Sistemindeki Rolü
Filli Boya, Dow Türkiye ve Ahbap’tan, Deprem Bölgesinde İstihdama Katkı İçin Seferberlik
Sinpaş Sefaköy Boulevard’da Teslim Heyecanı Başladı
Dubai’ye Konut Yatırımında Yeni Dönem

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank Rönesans Gayrimenkul gelirlerini 9,6 milyar TL’ye yükseltti
Sonraki Makale blank HDI Sigorta, ”Yola Çıktık” Bölge Buluşmalarında 3000’e yakın acentesi ile bir araya geldi
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
YükleniyorKaydet ve Daha Sonra Devam Et

Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.

Geri Git

Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.

Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.

Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
Cihat Algün: “Fiyatlar daha da yükselmeden alımlar yapılıyor”
Sektörden
19 Haziran 2025
blank
Erdal Albayrak “Sektörde hareket var ancak istediğimiz seviyede değil”
Sektörden
19 Haziran 2025
blank
Konut Satış Fiyatları Mayıs Ayında Yüzde 26 Arttı
Sektörden
19 Haziran 2025
blank
Azalan güvene rağmen inşaat hareketli
Sektörden
19 Haziran 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?