Banner Görseli
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Murat Kurum: İstanbul’umuzu güvenli bir limana ulaştıracağız
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Sektörden > Murat Kurum: İstanbul’umuzu güvenli bir limana ulaştıracağız
Sektörden

Murat Kurum: İstanbul’umuzu güvenli bir limana ulaştıracağız

Turk Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 17 Mart 2024 10:06
Turk Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
3 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “İstanbul’umuzu güvenli bir limana ulaştıracağız. Ve 1 Nisan’da göreve gelir gelmez de İstanbul’da ilk önceliğimiz kentsel dönüşüm ve ulaşım olacak. İstanbul’da kentsel dönüşümü hızlandıracağız. 650 bin konut projemizi süratle yapacağız. İstanbullu hemşehrilerimizi güvenli, huzurlu yuvalarına kavuşturacağız” dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kağıthane’de düzenlenen ‘Sivas Hemşehri Sahuru’ programına katıldı. Programa Kurum’un yanı sıra AK Parti milletvekilleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Kurum sözlerine BBP kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu anarak başladı. Bakanlık döneminde Sivas’ta yaptığı eserlerden bahseden Kurum, “Bu kardeşiniz, 81 ilimize hizmet etmiş, 81 şehrimizde eser üretmiş bir kardeşinizdir. Sivas’a neler kazandırdığımızı sizler iyi bilirsiniz. Hep söylüyorum, biz, ‘Ölümsüz olmak istersen eğer, dünyaya bırakırsın bir eser” diyerek çalışıyor, bu anlayışla sizlere hizmet ediyoruz. Ardımızda eserler bırakmayı, gelecek nesillerimizin hayır dualarını almayı arzuluyoruz. Bakanlık görevim esnasında Sivas’ımızda tam 30 dev eserimizi kardeşlerimize armağan ettik. Sivas’ımızın dört bir yanını millet bahçelerimizle donattık. Altyapı ve üstyapıyı güçlendirdik. 10 bini aşkın yeni yuva kazandırdık. Binlerce riskli evin ve dükkanın dönüşümünü gerçekleştirdik. 70 gün önce de Sivas’ın sesi, nefesi Aşık Veysel’in söylediği gibi ‘Uzun ince bir yoldayız, gidiyoruz gündüz gece’ diyerek milletimize hizmet yolunda yeni bir maratona çıktık” şeklinde konuştu.

İSTANBUL’DA İLK ÖNCELİĞİMİZ KENTSEL DÖNÜŞÜM VE ULAŞIM OLACAK

Kurum, “İşte sizlerin canını hiçe sayan, kentsel dönüşümü ciddiye almayan mevcut CHP’li İBB yönetiminden inşallah Sivaslı kardeşlerimizle birlikte kurtulacağız. İstanbul’umuzu güvenli bir limana ulaştıracağız. Ve 1 Nisan’da göreve gelir gelmez de İstanbul’da ilk önceliğimiz kentsel dönüşüm ve ulaşım olacak. İstanbul’da kentsel dönüşümü hızlandıracağız. 650 bin konut projemizi süratle yapacağız. İstanbullu hemşehrilerimizi güvenli, huzurlu yuvalarına kavuşturacağız. Milletimizin kararı, azmi, arzusu doğrultusunda, 31 Mart gecesi bu fetret dönemini hep birlikte bitireceğiz. Bu hantal ve ihmalkâr anlayıştan İstanbul’umuzu kurtaracağız. Bunun için hep beraber çalışacağız” diye konuştu.

PARTİZANLIĞA DEĞİL, HİZMETE OY VERECEĞİZ

Demokrasinin yerelde başladığını ifade eden Kurum, “31 Mart’a, 14 gün kaldı. 14 gün sonra hepimiz sandığa gideceğiz. ‘Demokrasi yerelde başlar’ anlayışıyla, demokrasimizin güçlenmesi, şehirlerimizin kalkınması için milli irademizi sandığa yansıtacağız. Çünkü trafik çilesi parti ayrımı yapmıyor, hepimizin ömründen ömür çalıyor. Metro ve metrobüs duraklarındaki sıkışıklık, hepimizin çilesine dönüşüyor. Deprem siyasi ayrım gözetmiyor, Allah göstermesin hepimizi enkaz altında bırakıyor. Yeşil alanlarımızın, dinlenme alanlarımızın, parklarımızın, bahçelerimizin yokluğu hepimizi boğuyor, hepimizi nefessiz bırakıyor. İşte bunun için ben İstanbullulara şunu söylüyorum. Bu işin partisi, siyaseti veya ideolojisi yoktur. Bu seçimde, herhangi bir adaya veya partiye değil kendi hayatımıza, kendi geleceğimize oy vereceğiz, yavrularımızın istikbaline oy vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Emlakta Fahiş Fiyat Artışlarına Bakanlıktan Fren
Sahte Tatil Sitelerine Dikkat: Siber Dolandırıcılık Uyarısı
İklim Değişikliği 4 Milyar Kişiyi Aşırı Sıcağa Maruz Bıraktı
450 milyon liralık mağduriyet iddiası: Evleri teslim edilmedi!
THY, ‘Connect To Türkiye’ yabancı tur operatörlerini İzmir’de buluşturdu

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank Deprem mi oldu? 17 Mart 2024 nerede, ne zaman deprem oldu? Son depremler!
Sonraki Makale blank 6.8’lik artçı deprem uyarısı! 5 il için rapor: İhtimali yüksek görüyoruz
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
YükleniyorKaydet ve Daha Sonra Devam Et

Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.

Geri Git

Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.

Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.

Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
İnternette Emlak Oyunu Bitti: Sahte Fiyatlara Resmen Ceza Yağacak
Ekonomi Haberleri
30 Mayıs 2025
blank
TÜİK duyurdu! İşsizlikte 6 ay sonra ilk: Geniş tanımlıda rekor
Emlak Gazetesi
30 Mayıs 2025
blank
İklim değişikliği 4 milyar kişiyi fazladan 30 gün sıcakta bıraktı
Emlak Gazetesi
30 Mayıs 2025
blank
Çamlıca Kulesi’ni 4 yılda 2,3 milyon kişi ziyaret etti
Emlak Gazetesi
30 Mayıs 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?

Bildirimler