Banner Görseli
By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Kabul etmek
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Arama
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Okuma: Hidroelektrik santrali vuruldu: Tahliyeler başladı
Paylaşmak
Kayıt olmak
Bildiri Show More
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
Arama
  • Emlak Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Emlak Rehberi
  • Analiz Formu
    • Bölge Analizi Formu
    • Hasarlı Bina İhbar Formu
    • Makale Değişikliği Formu
  • Soru Sor
  • Sektörden
    • Ev Stilleri
    • Gayrimenkul Hukuku
    • Konut Kredileri
    • Emlak Televizyonu
    • Teknoloji Rehberi
    • Ulaşım Haberleri
    • Toki Haberleri
Mevcut bir hesabınız var mı? Kayıt olmak
Bizi takip edin
  • Advertise
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Turk Emlak Haber Ajansı > Blog > Emlak Gazetesi > Hidroelektrik santrali vuruldu: Tahliyeler başladı
Emlak Gazetesi

Hidroelektrik santrali vuruldu: Tahliyeler başladı

Turk Emlak Haber Ajansı
Son güncelleme: 6 Haziran 2023 10:36
Turk Emlak Haber Ajansı
Paylaşmak
3 Min. Okuma
blank
Paylaşmak

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın Herson yakınlarında bulunan Kakhovka Hidroelektrik Santrali’ni vurduğunu ve barajın çöktüğünü duyurdu. Görüntülerde, barajın çöken noktasından hızlı bir akıntı oluştuğu görüldü.

Zelenski, yaptığı açıklamada, “Kakhovka Hidroelektrik Santrali barajının yıkılması, Rusya’nın Ukrayna topraklarının her köşesinden kovulması gerektiğini tüm dünya için teyit etmektedir. Onlara tek bir metre bile bırakılmamalıdır, çünkü her metreyi terör için kullanıyorlar. Güvenliği geri getirecek olan sadece Ukrayna’nın zaferidir. Bu zafer gelecektir. Teröristler Ukrayna’yı su, füze ya da başka bir şeyle durduramayacaklar. Tüm servisler çalışıyor. Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi’ni topladım. Lütfen sadece resmi ve doğrulanmış bilgileri yayınlayın” dedi.

blank

HERSON’DA TAHLİYE OPERASYONU

Ukrayna Ulusal Polisi’nden yapılan açıklamada, barajın yakınlarında bulunan Herson kenti ve çevresindeki tehlike altındaki bölgelerden tahliyelerin başladığını duyurdu.

Polisten yapılan açıklamada, “Ulusal Polis ve Herson Bölgesi Devlet Acil Durum Servisi birimleri, Dnipro Nehri’nin sağ kıyısındaki Mykolaivka, Olhivka, Lyovo, Tyaginka, Poniativka, Ivanivka, Tokarivka, Poniativka, Prydniprovske, Sadove köyleri ve Herson şehrinin bir kısmı, Korabel Adası gibi potansiyel sel bölgelerindeki sivil nüfusu uyarmak ve tahliye etmek üzere alarma geçirilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Polis, vatandaşları elektronik aletlerin kapatılması, önemli evrak ve eşyaların güvenli bir yere koyulması konusunda uyarıda bulundu. Rusya’nın yanıltıcı bilgiler yaydığı, sadece Ukrayna’nın yetkili kurumlarının paylaştığı bilgilerin dikkate alınması gerektiği vurgulandı.

“ÇEVREYİ OLUMSUZ ETKİLEYECEK”

Ukrayna Ulusal Nükleer Enerji Üretim Kuruluşu’ndan (Energoatom) yapılan yazılı açıklamada, barajın yıkılmasının çevreyi ve bölgede yaşayanları olumsuz etkileyeceği ifade edilerek, “Kakhovka hidroelektrik santralinin yıkımı, çevreyi ve önümüzdeki yıllarda yüz binlerce insanın hayatını olumsuz yönde etkileyecek olan, son yıllarda dünyada yaşanan en büyük insan yapımı ve insan kaynaklı felakettir. Ukrayna ordusunun taarruzunu durdurmak, yenilgi ve utançtan kaçınmak için Kremlin suçluları harekete geçiyor. Bu savaşta çıtayı yükseltmek için her şeyi yapmaya hazırlar. Günümüz Rusya’sı küresel bir tehdittir. Bu sorunu sadece güç çözebilir” denildi.

blank

IAEA: DURUMU YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Birleşmiş Milletler’e (BM) bağlı Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (IAEA), Zaporijya Nükleer Santrali’ndeki uzmanların, Kakhovka barajındaki yıkıma ilişkin gelişmeleri yakından takip ettiğini belirtti.

Ajanstan yapılan açıklamada, “IAEA, Ukrayna’nın Kakhovka barajındaki hasar raporlarından haberdar. Zaporijya Nükleer Santrali’ndeki IAEA uzmanları durumu yakından takip etmektedir. Santralde acil bir nükleer güvenlik riski yok” denildi.

Son dakika: TÜİK mayıs verilerini açıkladı: Konut satışında yılın en yüksek seviyesi!
Kuveyt Havalimanı ihalesinde Incheon ve TAV arasında kıyasıya rekabet
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teslim edilen afet konutu sayısı 250 bine ulaştı
Listede kimler yer aldı? Türkiye’nin ‘en güçlü’ gayrimenkul yatırım şirketleri belli oldu!
Akdeniz’de köpekbalığı tehlikesi var mı? Uzman isim açıkladı

Günlük Bültene Kaydolun

Takipte kalın! Son dakika haberlerini doğrudan gelen kutunuza alın.
By signing up, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy. You may unsubscribe at any time.
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır
Paylaşmak
Ne düşünüyorsun?
Love0
Cry0
Sad0
Happy0
Sleepy0
Surprise0
Angry0
Dead0
Wink0
Önceki Makale blank Kahramanmaraş’ta 4,4 büyüklüğünde deprem
Sonraki Makale blank Uğur Mumcu Parkı baştan sona yenileniyor
Yorum yapılmamış Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Luvia
Deprem Hasar İhbar
Ankara Golfkent

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
- Adım 1 / 3
Ev Alacak Gücünüz Var Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Ev Fiyatları Pahalı Mı? *
Kaydet ve Daha Sonra Devam Et
Kredi Faizleri Yüksek Mi? *
YükleniyorKaydet ve Daha Sonra Devam Et

Dikkat! İlerlemenizi şimdi kaydettiğinizde girişinizin bir kopyası bu sunucuda depolanır ve site sahibi buna erişebilir. Güvenlik nedeniyle, devam ettiğinizde kredi kartları ve posta adresleri gibi hassas bilgilerin yanı sıra dosya yüklemelerinin de yeniden girilmesi gerekecektir.

Geri Git

Form girişiniz kaydedildi ve bu formu sürdürmek için erişebileceğiniz benzersiz bir bağlantı oluşturuldu.

Bağlantıyı e-posta yoluyla almak için e-posta adresinizi girin. Alternatif olarak, aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp kaydedebilirsiniz.

Lütfen bu bağlantının paylaşılmaması gerektiğini ve 30 gün içinde sona ereceğini ve ardından form girişinizin silineceğini unutmayın.

Sosyal Hesaplar

3.2KTakipçilerTakip etmek
136KAbonelerAbone
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

blank
Konut Satış Fiyatları Mayıs Ayında Yüzde 26 Arttı
Sektörden
19 Haziran 2025
blank
Azalan güvene rağmen inşaat hareketli
Sektörden
19 Haziran 2025
blank
Konut satışlarında tablo karışık Veriler artış gösterse de nitelik kaybı sürüyor
Emlak Haberleri
19 Haziran 2025
blank
Gayrimenkul Sektörü 2025 Yılında Rekorlara Doymuyor!
Ekonomi Haberleri
19 Haziran 2025
Turk Emlak Haber AjansıTurk Emlak Haber Ajansı
Bizi takip edin
© 2019 Turk Emlak Haber Ajansı All Rights Reserved.
blank
Welcome Back!

Sign in to your account

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi kaybettiniz?